Αθλητισμός

Άμπελ Φερέιρα: Η τελευταία πρόταση της Σπόρτινγκ για τον Πορτογάλο

Άμπελ Φερέιρα: Η τελευταία πρόταση της Σπόρτινγκ για τον Πορτογάλο
Άμπελ Φερέιρα: Οι Πορτογάλοι πίεσαν για Φερέιρα, ωστόσο η τελευταία τους απόπειρα έπεσε στο κενό.

Άμπελ Φερέιρα: Την ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση του συμπατριώτη τους έκαναν οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, προσφέροντας στον ΠΑΟΚ το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ όχι απλά αρνήθηκε, αλλά δεν συζήτησε καν την πρόταση της Σπόρτινγκ για τον προπονητή της. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ ήταν από την αρχή αρνητικός ως προς την οποιαδήποτε διαπραγμάτευση γύρω από τον προπονητή του.

Χαρακτηριστική ήταν η λεπτομέρεια που αναφέρει το δημοσίευμα του gazzetta.gr. Όταν έφτασε στ’ αυτιά του Σαββίδη το ενδιαφέρον από την Πορτογαλία, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, απευθυνόμενος προς τον 40χρονο τεχνικό του ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Αν υπήρχε η παραμικρή υποψία στο μυαλό μου για να σε αφήσω να φύγεις, θα διαπραγματευόμουν με βάση τη ρήτρα σου». Η πρώτη πρόταση των «λιονταριών» προς τους Πρωταθλητές Ελλάδας ήταν πολύ χαμηλή, έφτανε το 1.000.000 ευρώ, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Πορτογαλία, οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ επανήλθαν με νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 4.000.000 ευρώ.

Ωστόσο, το θέμα Σπόρτινγκ – Φερέιρα έκλεισε οριστικώς και αμετακλήτως…

O Φερέιρα και ο Μπλάνκο

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να ανεβαίνουν ψηλά τα μπακ του και να επιχειρούν αρκετές σέντρες προς την περιοχή. Για τον λόγο αυτόν έχει δώσει εντολή για προωθήσεις στον Γιαννούλη, ο οποίος επιχειρεί αρκετά ανά ματς. Παράλληλα, ο Πορτογάλος θα ήθελε πολύ έναν φορ τύπου Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και μάλιστα τον είχε βρει, σύμφωνα με το metrosport.gr, ούτως ώστε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την τροφοδοσία μέσω των σεντρών. Ο Φερέιρα ήθελε αρκετά στον ΠΑΟΚ μία εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, τον Γκουστάβο Μπλάνκο. Ο 27χρονος, ύψους 1.91μ. επιθετικός που ανήκε στη Σαχτάρ είχε προταθεί από τον Πορτογάλο τεχνικό για να αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το δημοσίευμα του metrosport.

Μάλιστα, ο Φερέιρα είχε αιτηθεί την περίπτωση Μπλάνκο αρκετές φορές. Ωστόσο, η υπόθεσή του Μπλάνκο κόλλησε στους ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς του ΠΑΟΚ και στην απειλή του Financial Fair Play. Και φυσικά, ο Αργεντινός δεν θα μπορούσε να περιμένει, καταλήγοντας στην Τουρκία και υπογράφοντας συμβόλαιο με την Αντάλιασπορ, στην οποία μετρά ήδη ένα γκολ σε πέντε συμμετοχές. Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ψάξει έναν τέτοιου τύπου φορ τον Ιανουάριο, αλλά μέχρι τότε θα πρέπει ο Φερέιρα να ψάξει τρόπους να αξιοποιήσει καλύτερα Ακπομ και Σφιντέρσκι

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments