Αθλητισμός

Αμπέλ Φερέιρα: Τα πλάνα του για τον αντί – Πέλκα

Αμπέλ Φερέιρα: Τα πλάνα του για τον αντί – Πέλκα
Αμπέλ Φερέιρα: Τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού για να καλύψει το κενό του Δημήτρη Πέλκα στο ματς με την ΑΕΚ.

Αμπέλ Φερέιρα: Την Κυριακή (25/9) ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός αντιμετωπίζει κάποια σημαντικά προβλήματα. Ο Λέο Μάτος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Ο Έλληνας χαφ θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες καθώς στην αναμέτρηση με τον Άρη, υπέστη μυική κάκωση πρώτου βαθμού στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο.

Η απουσία του Πέλκα πονοκεφαλιάζει τον Αμπέλ Φερέιρα που πρέπει να καλύψει το κενό ενός κομβικού παίκτη. Με δεδομένο ότι το «πείραμα» με τον Λέο Ζαμπά δεν πέτυχε, τα πλάνα που υπάρχουν υπό σκέψη αυτή τη στιγμή είναι δύο.

Αμπέλ Φερείρα: Οι δυο δρόμοι για τον αντί –  Πέλκα

Πρώτη επιλογή είναι η μετατόπιση του Ελ Καντουρί στο πλευρό του Τσούμπα Άκπομ, σε μία θέση που ο Μαροκινός είχε χρησιμοποιηθεί από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, κυρίως τους πρώτους μήνες της θητείας και πριν προκύψουν οι συνεχόμενοι τραυματισμοί του 29χρονου, που δεν τον άφησαν ποτέ να βρει το ρυθμό που ήθελε.

Η δεύτερη επιλογή είναι αυτή του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Ολλανδός δεν είναι ο κλασικός εξτρέμ όπως χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή στο 4-4-2 και ακόμα κι όταν παίζει αριστερά, πάντα συγκλίνει προς τον άξονα για να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας του. Πλέον, ο Πορτογάλος προπονητής σκέφτεται να τον φέρει σε μία κεντρική θέση, εκεί που κυρίως τον είχε καθιερώσει ο Βλάνταν Ίβιτς, αφού και ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον χρησιμοποιούσε περισσότερο στα αριστερά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments