Ελλάδα

Ανατριχιαστικό βίντεο: Αυτοκίνητο στα Χανιά εκσφενδονίζει μηχανάκι και εξαφανίζεται

Ανατριχιαστικό βίντεο: Αυτοκίνητο στα Χανιά εκσφενδονίζει μηχανάκι και εξαφανίζεται
Ανατριχιαστικό βίντεο: Από τη σύγκρουση οι δύο αναβάτες της μηχανής εκσφενδονίστηκαν αρκετά μέτρα μακριά.

Ανατριχιαστικό είναι ένα βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που δείχνει έναν οδηγό ΙΧ να συγκρούεται με μηχανή στα Χανία και στη συνέχεια να εγκαταλείπει δύο τραυματισμένους  ανθρώπους. Το τροχαίο έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου και οι αρχές αναζητούν τον δράστη.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στις εικόνες που κατέγραψε καρέ καρέ το κλειστό κύκλωμα κάμερας παρακολούθησης της περιοχής, στο τροχαίο που έγινε στις 06.25 στη συμβολή των οδών Μανουσογιαννάκηδων και Μάρκου Μπότσαρη, αυτοκίνητο συγκρούεται με σφοδρότητα με διερχόμενη μηχανή. Από την ισχυρότατη σύγκρουση, οι δυο αναβάτες της μηχανής, «εκσφενδονίστηκαν» για αρκετά μέτρα και σωριάστηκαν με δύναμη στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr ο οδηγός του αυτοκινήτου, αφού κοντοστάθηκε για ελάχιστα δευτερόλεπτα, ανέπτυξε ταχύτητα και στη συνέχεια απομακρύνθηκε, εγκαταλείποντας αβοήθητα τα θύματά του, τα οποία φαίνεται ότι έζησαν από θαύμα. Μάλιστα ένας από τους περαστικούς, προσπάθησε να κυνηγήσει τον ασυνείδητο οδηγό του αυτοκινήτου, χωρίς όμως επιτυχία.

Το ανατριχιαστικό βίντεο:

Η στιγμή που αυτοκίνητο συγκρούεται με μηχανάκι στα Χανιά και φεύγει από το σημείο

Η στιγμή που αυτοκίνητο συγκρούεται με μηχανάκι στα Χανιά και φεύγει από το σημείο – Συμβολή Μπότσαρη-Μανουσογιαννάκηδων πρωί Σαββάτου

Gepostet von Zarpa.gr am Donnerstag, 26. September 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments