Lifestyle

Δεν θα πιστεύετε πώς ήταν ο Δημήτρης Σταρόβας στο Δημοτικό (pic)

Δεν θα πιστεύετε πώς ήταν ο Δημήτρης Σταρόβας στο Δημοτικό (pic)
Ο γνωστός τραγουδοποιός, με αφορμή το ξεκίνημα των σχολείων πριν από μερικές ημέρες, θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια.

Τα σχολεία δεν έχουν παρά μόνο μερικές ημέρες από όταν άνοιξαν και φαίνεται πως το όλο σκηνικό έφερε αρκετή νοσταλγία στον Δημήτρη Σταρόβα. Έτσι, ο γνωστός τραγουδοποιός έψαξε στο προσωπικό του αρχείο και… ανακάλυψε μια φωτογραφία από την εποχή που ήταν μαθητής. Σε αυτήν φαίνεται να φορά την μπλε ποδιά του, όπως όλα τα υπόλοιπα παιδιά, που έχουν πάρει τη θέση τους για την κλασική φωτογράφιση του Δημοτικού.

Ο ίδιος μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους ακόλουθους τους στην προσωπική του σελίδα στο Instagram ζητώντας τους να μαντέψουν ποιος είναι; Στη λεζάντα έγραψε: «Στο Δημοτικό και έγχρωμη; Το λες και παρηγοριά!!! (Ποιος είμαι);».

Στη συνέχεια ανέβασε, λοιπόν, την ίδια φωτογραφία, στην οποία ομολογούσε πια, ποιο από τα παιδάκια είναι στη φωτογραφία, διαπιστώνοντας ωστόσο, πως ήταν ο μοναδικός που αγκάλιαζε τον διπλανό του και ήταν χαμογελαστός. «Αυτό που είμαι ο μόνος που αγκαλιάζει τον διπλανό του.. ομολογώ δεν το είχα παρατηρήσει! Τελικά από μικρός ήμουν πάνω από όλα άνθρωπος!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments