Lifestyle

Μάγδα Τσέγκου: Επιστρέφει στην τηλεόραση σε κανάλι έκπληξη

Μάγδα Τσέγκου: Επιστρέφει στην τηλεόραση σε κανάλι έκπληξη
Μάγδα Τσέγκου: Η πρώην συνεργάτης του Γιώργου Αυτιά ετοιμάζει την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Μάγδα Τσέγκου: Την επιστροφή της στα τηλεοπτικά δρώμενα φαίνεται πως ετοιμάζει η γνωστή δημοσιογράφος. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Dailymedia.gr», η ίδια φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με το «One». Το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη προετοιμάζεται… πυρετωδώς για να βγει στον τηλεοπτικό «αέρα» τον Οκτώβριο, καθώς εδώ και αρκετό καιρό εκπέμπει διαδικτυακά, με τον Σταμάτη Μαλλέλη να κάνει τις τελευταίες επαφές για να καλύψει τα «κενά» στο δημοσιογραφικό κομμάτι.

Έτσι, το Σαββατοκύριακο συμφώνησε με την πρώην συνεργάτη του Γιώργου Αυτιά, η οποία είχε παρουσιάσει για δύο συνεχόμενα καλοκαίρια την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με αρκετά μεγάλη επιτυχία, φτάνοντας τα νούμερα της Nielsen στο 48%. Για 20 χρόνια υπηρετεί σταθερά την ενημέρωση μέσα από την πρωινή ζώνη και έχει αποδείξει πως, τόσο στην αρχισυνταξία όσο και στην παρουσίαση, τα έχει καταφέρει με επιτυχία.

Όπως αναφέρει το «Dailymedia.gr» η εκπομπή θα ξεκινά στις 07:00 το πρωί κάθε Σαββατοκύριακο και θα ολοκληρώνεται στις 11:00. Μάλιστα, θα παίζει… απέναντι στο πρωινό του Σαββατοκύριακου του ΣΚΑΪ, και την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά όπου η Τσέγκου ήταν επί σειρά ετών στην αρχισυνταξία αλλά και συμπαρουσιάστρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments