Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Το όνομά του “παίζει” και στην Αγγλία

Πέδρο Μαρτίνς: Το όνομά του “παίζει” και στην Αγγλία
Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει... πέραση και στο νησί. Τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ.

Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος προπονητής έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό όλων στην Ελλάδα, οπαδών του Ολυμπιακού και μη, με τον τρόπο τον οποίον έχει δομήσει το φετινό ρόστερ. Ο φετινός Ολυμπιακός είναι φανερά ανεβασμένος, σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν, κάτι που οφείλεται στις μεταγραφές, αλλά και στην παρέμβαση του Μαρτίνς, που έχει βάλει την “υπογραφή” του στο χτίσιμο μιας ομάδας ικανής να πρωταγωνιστεί. Ένα δείγμα της δουλειάς αυτής, φάνηκε και στο ματς με την Τότεναμ.

Κόντρα στη φιναλίστ του περσινού Champions League, παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός βρέθηκε με δύο τέρματα πίσω στο σκορ, κατάφερε να αντιδράσει, να ισοφαρίσει και να πιέσει αναζητώντας την απόλυτη ανατροπή. Το απόλυτο come back δεν ήρθε, αλλά ο Μαρτίνς και η ομάδα του κέρδισαν το καθολικό “respect”. Εμφανίσεις σαν αυτές και μάλιστα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, είθισται να τραβούν τα βλέμματα των ισχυρών του εξωτερικού. Κι αν αυτό συμβαίνει στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων για τους ποδοσφαιριστές, το δημοσίευμα της Sportime έρχεται να τονίσει το ότι πολλά… μάτια στράφηκαν και στον τεχνικό του Ολυμπιακού.

Η φήμη του Πέδρο Μαρτίνς στο εξωτερικό έχει ανέβει αρκετά, με το δημοσίευμα μάλιστα να αναφέρει ότι ο Πορτογάλος έχει πέραση στην Αγγλία. Φυσικά, σε περίπτωση που έρθει κάποια πρόταση στο μέλλον, ο Ολυμπιακός θα έχει τον πρώτο λόγο.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου κόουτς με τους ερυθρόλευκους λήγει το καλοκαίρι του 2020, ο κόουτς είναι απόλυτα ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό και ως εκ τούτου, η πιθανότητα αποχώρησής του από τον πάγκο των ερυθρολεύκων εντοπίζεται μόνο εφόσον “σκάσει” κάποια “δυνατή” πρόταση από αξιοσέβαστο σύλλογο από την Αγγλία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments