Πολιτική

Ντόρα Μπακογιάννη: “Ο κύριος Τσίπρας καταδικάστηκε από τους πολίτες”

Ντόρα Μπακογιάννη: “Ο κύριος Τσίπρας καταδικάστηκε από τους πολίτες”
Ντόρα Μπακογιάννη: Για εκφυλισμό των θεσμών και για δόλιο τρόπο ενοχοποίησης των πολιτικών του αντιπάλων, κατηγορεί η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τον Αλέξη Τσίπρα.

Ντόρα Μπακογιάννη: Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παραχώρησε συνέντευξη στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, εκτοξεύοντας τα βέλη της κατά του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τον τρόπο άσκησης της πολιτικής του, κάτι που τον οδήγησε να καταδικαστεί από τους πολίτες, όπως η ίδια σημείωσε. «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο κ. Τσίπρας καταδικάστηκε από τους πολίτες για το σύνολο της πολιτικής του, και μεταξύ άλλων για τον εκφυλισμό των θεσμών αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να ενοχοποιήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Υπάρχει μια δικαστική έρευνα για τον κ. Παπαγγελόπουλο και εάν από αυτήν προκύψει οποιοδήποτε στοιχείο το οποίο αφορά τον πρώην πρωθυπουργό, εδώ είμαστε για να το ερευνήσουμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη.

“Συνδυασμός κινήσεων η πολιτική στο προσφυγικό ζήτημα”

Παράλληλα, η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε και στο προσφυγικό ζήτημα, απαντώντας στην ερώτηση για το εάν η χώρα θα πρέπει να αυξήσει τις ένοπλες δυνάμεις για τη μείωση των ροών, ή θα πρέπει να ακολουθηθεί πολιτική τύπου “Σαλβίνι”.

“Η πολιτική στο προσφυγικό πρέπει να είναι εκ των πραγμάτων συνδυασμός κινήσεων οι οποίες θα γίνουν ταυτόχρονα. Πρέπει να έχουμε μια πολιτική η οποία και θα φυλάξει τα σύνορα, διότι δεν υπάρχει καμία χώρα η οποία να έχει την λογική του ξέφρενου αμπελιού και επίσης θα εφαρμόσει τη συμφωνία της ΕΕ με την Τουρκία. Ότι, δηλαδή, οι μετανάστες που δεν δικαιούνται άσυλο στην Ευρώπη θα επιστρέφουν στην Τουρκία. ΗΕυρώπη οφείλει να παίρνει πραγματικούς πρόσφυγες από την Τουρκία και να τους μοιράζει αναλογικά στα κράτη-μέλη. Επίσης η Ευρώπη θα πρέπει να καλύψει τις δικές της οικονομικές δεσμεύσεις έναντι της Τουρκίας”, τόνισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

“Εύκολες αναγνώσεις ότι η φύλαξη του συνόρου ταυτίζεται με τον Σαλβίνι είναι κατώτερη του πραγματικού μεγέθους του προβλήματος και σίγουρα δεν βοηθούν στη λύση του”, συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments