Καιρός

Πρόγνωση καιρού: Αλλάζει ο καιρός από την Παρασκευή – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Πρόγνωση καιρού: Αλλάζει ο καιρός από την Παρασκευή – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
Πρόγνωση καιρού: Ο Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες, αναφέροντας πως από την Παρασκευή θα αλλάξει αισθητά ο καιρός με μπόρες και καταιγίδες.

Πρόγνωση καιρού: Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε στο δελτίο καιρού που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην ΕΡΤ ότι μέχρι και την Πέμπτη ο καιρός θα παραμείνει ιδιαίτερα καλός, αλλά εκείνη την ημέρα θα αρχίσει να αλλάζει στα βορειοδυτικά της χώρας. Μάλιστα, την Πέμπτη οι άνεμοι σε ορεινές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης θα είναι πνέουν 6-7 μποφόρ. Την Παρασκευή θα κάνει την εμφάνισή της η αλλαγή του καιρού με καταιγίδες και μπόρες.

Αυτό που είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, είναι το γεγονός ότι στη βόρεια Ελλάδα θα πνένουν βοριάδες και θα πέσει η θερμοκρασία, ενώ στα νότια της χώρας θα επικρατούν νοτιάδες που θα φέρουν θερμές αέριες μάζες και η θερμοκρασία θα ανέβει πολύ ψηλά για την εποχή, θυμίζοντας… καλοκαίρι. Μάλιστα, δεν αποκλείεται την Παρασκευή η θερμοκρασία να καταγράψει και ρεκόρ Οκτωβρίου, ξεπερνώντας και τους 31-32 βαθμούς.

Δείτε την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments