Video

Άγριες Μέλισσες: Αυτή είναι η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίας Κίτσου

Άγριες Μέλισσες: Αυτή είναι η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίας Κίτσου
Άγριες Μέλισσες: Η παρθενική τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίας Κίτσου το 2009.

Άγριες Μέλισσες: Η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και έχει σαρώσει σε τηλεθέαση περιλαμβάνει στο καστ της μια ηθοποιό που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές με την ερμηνεία της. Αυτή φυσικά δεν μπορεί να είναι άλλη από τη Μαρία Κίτσου. Ωστόσο η πρωταγωνίστρια μπορεί να μην ήταν γνωστή στο ευρύ κοινό αλλά έχει διανύσει αρκετά χιλιόμετρα τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση.

Η παρθενική τηλεοπτική της εμφάνιση έγινε το 2009 στη σειρά της ΕΡΤ1 «Καρυωτάκης».Οι «Άγριες Μέλισσες» τσίμπησαν εκτός από τις τηλεθεάσεις και τις εντυπώσεις απολύτως δικαιολογημένα.

Δείτε το βίντεο:

Στη σειρά παίζουν:

H Μαρία Κίτσου, η Έλλη Τρίγγου, η Δανάη Μιχαλάκη, ο Λεωνίδας Κακούρης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Γιώργος Γάλλος, ο Παύλος Ορκόπουλος, η Δανάη Μιχαλάκη, η Θεοφανία Παπαθωμά, ο Γιώργος Σουξές, η Αλίκη Αλεξανδράκη, ο Γιώργος Μακρής, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Αναστάσης Ροϊλός, ο Γιάννης Κουκουράκης, o Χρήστος Πλαΐνης, o Κωνσταντίνος Δανίκας, o Αλέξανδρος Καλπακίδης, o Γιώργος Γεροντιδάκης, η Μαρία Πετεβή, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, η Αμαλία Καβάλη, ο Κωστής Σαββιδάκης, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, η Δανάη Λουκάκη, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, η Μαρία Αντουλινάκη, η Ελένη Καρακάση, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments