Video

Αντώνης Ρέμος: Κέρδισε απίστευτο ποσό σε τουρνουά πόκερ

Αντώνης Ρέμος: Κέρδισε απίστευτο ποσό σε τουρνουά πόκερ
Αντώνης Ρέμος: Ο γνωστός τραγουδιστής κατάφερε να κερδίσει 112.000 ευρώ σε τουρνουά πόκερ στη Βαρκελώνη.

Αντώνης Ρέμος: Ο τραγουδιστής βρέθηκε στη Βαρκελώνη και συμμετείχε στο European Poker Tour που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο. Ο γνωστός τραγουδιστής κατέκτησε την 8η θέση του τουρνουά και συνολικά 112.000 ευρώ. Επίσης ήταν ένας ανάμεσα σε 540 παίκτες. Η 8η θέση που κατέκτησε ο Αντώνης Ρέμος, είναι η υψηλότερη που κατέλαβε ποτέ Έλληνας στη διοργάνωση. Στο πλατό της εκπομπής Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, οι συντελεστές έμειναν με το στόμα ανοιχτό στο άκουσμα της είδησης.

Η αγάπη του τραγουδιστή για το πόκερ είναι γνωστή, εδώ και αρκετά χρόνια. Όποτε του επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις συμμετέχει σε διάφορα τουρνουά με μεγάλα χρηματικά ποσά για έπαθλο. Αυτή τη φορά, φαίνεται πως ήταν η τυχερή του.

Ο Αντώνης Ρέμος γεννήθηκε στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας στις 19 Ιουνίου 1970. Έμεινε εκεί μέχρι τα 10 του χρόνια, όπου και μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένειά του. Κατά την διάρκεια της παιδικής του ηλικίας ασχολήθηκε με την μουσική, ενώ έμαθε να παίζει κιθάρα και drums.

Οι πρώτες εμπορικές επιτυχίες του

Ξεκίνησε την καριέρα του στην πρώιμη ηλικία των 17 ετών, αρχικά τραγουδώντας σε μία τοπική κοσμική ταβέρνα. Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση του Ρέμου έγινε το 1992 στο 31ο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης[2]. Μετά από πολλές εμφανίσεις στην συμπρωτεύουσα, ο Ρέμος κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα το Πάσχα του 1995 στο κέντρο “Διογένης Palace”, μαζί με τους Δημήτρη Μητροπάνο, Στέφανο Κορκολή και Μάριο Τόκα. Την ίδια χρονιά, υπογράφει συμβόλαιο με τη Sony Music και προσανατολίζεται με τη βοήθεια του παραγωγού του Σταύρου Αραπίδη σε μία δισκογραφική καριέρα.

Το 1996 κυκλοφορεί ο πρώτος του δίσκος με τίτλο “Αντώνης Ρέμος” και γίνεται μέσα σε λίγους μήνες χρυσός και σε λιγότερο από ένα χρόνο πλατινένιος. Το 1997 ο Αντώνης Ρέμος πραγματοποιεί ζωντανές εμφανίσεις στις “Χάντρες” και στο “Διογένης Palace”. Τον Απρίλιο του 1998 κυκλοφορεί ο δεύτερος προσωπικός δίσκος του με τον τίτλο “Καιρός Να Πάμε Παρακάτω”. Ο δίσκος έγινε πλατινένιος.

Έναν χρόνο αργότερα, τον Δεκέμβριο του 1999 κυκλοφορεί στην αγορά ένας ακόμη δίσκος του με τίτλο “Πάλι απ’ την αρχή”. Στους δύο αυτούς δίσκους ο Ρέμος συνεργάζεται με τους συνθέτες Χρήστο Νικολόπουλο και Σταμάτη Σπανουδάκη, καθώς και με τον στιχουργό Αντώνη Ανδρικάκη. Το Album γίνεται σε ελάχιστο χρονικό διάστημα πολυπλατινένιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments