Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Έχασα δέκα χρόνια από τη ζωή μου, αλλά κέρδισα σε άλλους τομείς”

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Έχασα δέκα χρόνια από τη ζωή μου, αλλά κέρδισα σε άλλους τομείς”
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μοντέλο και κριτής του GNTM 2 μίλησε για τις θυσίες που έκανε στη ζωή της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη που φανέρωσε πολλά. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι έκανε πολλές θυσίες για να φτάσει ψηλά, τονίζοντας ότι έχασε 10 χρόνια από την προσωπική της ζωή, αλλά βγήκε νικήτρια σε άλλα ζητήματα. “Γενικά στη ζωή μου είμαι στρατιώτης”, είπε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην Ελένη Μενεγάκη:

«Γενικά στη ζωή μου είμαι στρατιώτης, αλλά τον τελευταίο χρόνο δεν είμαι γενικά στρατιώτης. Περνάω πολύ ωραία και κάνω πιο πολύ φάση στη ζωή μου και είμαι πιο χαλαρή. Δεν θυμάμαι πώς είναι, με βοηθάει όλος ο κόσμος να το θυμηθώ. Δεν ξέρω πού πάει ο κόσμος, πού βγαίνει, δεν ξέρω τι λένε, τι είναι αυτά τα καινούρια, τι είναι αυτά τα ποτά… Προσπαθώ όμως και χαίρομαι πάρα πολύ. Γιατί «έχασα» 10 χρόνια από την προσωπική μου ζωή, αλλά κέρδισα αλλού και με έφερε εδώ που είμαι σήμερα».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατέληξε λέγοντας: «Καλό είναι να υπάρχει συνδυασμός. Αν υπάρχει κατανόηση και αγάπη, όλα είναι ΟΚ. Επίσης, το να έχεις ένα σύντροφο στη ζωή σου που να σε υποστηρίζει, μπορεί να σε βοηθήσει να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα στη δουλειά σου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments