Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Διέρρευσε η εμφάνισή της για το clasico με την Ρεάλ Μαδρίτης (pic)

Μπαρτσελόνα: Διέρρευσε η εμφάνισή της για το clasico με την Ρεάλ Μαδρίτης (pic)
Μπαρτσελόνα: Διέρρευσαν στο διαδίκτυο τα σχέδια για την τέταρτη εναλλακτική εμφάνιση της Μπαρτσελόνα που είναι εμπνευσμένη από την καταλανική σημαία.

Μπαρτσελόνα: Η κατάσταση στην Ισπανία είναι έκρυθμη τις τελευταίες ημέρες, μετά την δικαστική απόφαση για πολυετή κάθειρξη σε 9 αυτονομιστές Καταλανούς πολιτικούς. Η αντίδραση της Μπαρτσελόνα ήταν έντονη, με τους Μπαλουγκράνα τα τάσσονται στο πλευρό των αυτονομιστών πολιτικών, τονίζοντας σε ανακοίνωση πως η φυλακή δεν είναι η λύση.

«Η Μπαρτσελόνα, ως μία από από τις οντότητες της ανεξαρτησίας της Καταλονίας, και σύμφωνα με την ιστορική της διαδρομή, υπερασπιζόμενη την ελευθερία της έκφρασης και των δικαιωμάτων, σήμερα, μετά από την απόφαση καταδίκης που επιβλήθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο σε σχέση με την ανοικτή διαδικασία εναντίον των Καταλανών πολιτικών ηγετών, δηλώνει πως:

Με τον ίδιο τρόπο που η προφυλάκιση δεν βοήθησε στην επίλυση του ζητήματος, το ίδιο δεν πρόκειται να γίνει ούτε με την ποινή φυλάκισης που αποφασίστηκε σήμερα, γιατί η φυλακή δεν είναι η λύση. Η επίλυση του ζητήματος της Καταλονίας περνάει αποκλειστικά από τον πολιτικό διάλογο.

Γι’ αυτό, τώρα περισσότερο από ποτέ, ο σύλλογος ζητάει από όλους τους υπεύθυνους πολιτικούς να ηγηθούν του διαλόγου και μιας διαπραγμάτευσης για να επιλύσουν το θέμα, το οποίο επίσης θα πρέπει να επιτρέψει την απελευθέρωση των καταδικασθέντων πολιτικών ηγετών. Η Μπαρτσελόνα εκφράζει επίσης την υποστήριξή της και την αλληλεγγύη της στις οικογένειας εκείνων που στερούνται την ελευθερία τους», αναφέρει η ανακοίνωση της Μπάρτσα.

Μπαρτσελόνα: Φανέλα εμπνευσμένη από την καταλανική σημαία

Πριν από λίγες ώρες διέρρευσαν στο διαδίκτυο τα σχέδια για την τέταρτη εναλλακτική εμφάνιση της Μπαρτσελόνα που είναι εμπνευσμένη από την καταλανική σημαία.  Μπορεί η συγκεκριμένη φανέλα να φαίνεται ως απάντηση της στη δικαστική απόφαση, αλλά η επιλογή για αυτήν την εμφάνιση είχε παρθεί μήνες πριν, με τα σχέδια της να διαρρέουν στο διαδίκτυο από γνωστή ιστοσελίδα που ασχολείται με στολές ομάδων. Η Μπαρτσελόνα θα φορέσει την συγκεκριμένη εμφάνιση στο εκτός έδρας clasico με την Ρεάλ Μαδρίτης την άνοιξη και σε άλλα σημαντικά ματς, την ώρα που συνεχίζουν να εμφανίζονται στο διαδίκτυο σχέδια για τις πιθανές εμφανίσεις και της επόμενης χρονιάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments