Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Πρώτο φαβορί για τις ακαδημίες ο Μαυρογενίδης

Ολυμπιακός: Πρώτο φαβορί για τις ακαδημίες ο Μαυρογενίδης
Ολυμπιακός: Η εμφατική νίκη των ερυθρόλευκων της Κ17 στο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού αύξησε κατακόρυφα τις πιθανότητες παραμονής του Δημήτρη Μαυρογενίδη.

Ολυμπιακός: Μετά την αποχώρηση του Ρικάρντο Πέρες από την ακαδημία του Ολυμπιακού, είναι ανοιχτό το θέμα του προπονητή στους Νέους των «ερυθρολεύκων». Μπορεί να έχουν γίνει επαφές με τον Αντώνη Νικοπολίδη, όμως σύμφωνα με το «Φως των Σπορ», ο Δημήτρης Μαυρογενίδης έχει κερδίσει «πόντους» παραμονής, μετά και τον θρίαμβο της Κ17 του Ολυμπιακού με 5-1 απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού. Πάντως, το ζήτημα της ακαδημίας θα λήξει μετά και την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα ο Αντώνης Πίκουλας αποκάλυψε στη Nova τα σχέδια για την εξάπλωση του τμήματος σκάουτιγνκ του Ολυμπιακού σε όλο τον πλανήτη. Πρόθεση είναι η δημιουργία γραφείου στη Νέα Υόρκη και από ‘κει και πέρα η επέκταση σε Καναδά, Αμερική και Μεξικό, με σχολές σε Τορόντο, Σικάγο, Μελβούρνη, Γκέτεμποργκ και Κίνα.

«Ήρωας» και «πολεμιστής» χαρακτηρίζεται από τους συμπατριώτες του ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο μπακ του Ολυμπιακού πήρε με αυτοθυσία το πέναλτι στο παιχνίδι της Νορβηγίας κόντρα στην Ισπανία, με τη χώρα του να κερδίζει τον βαθμό της ισοπαλίας. Εκτός από τον νορβηγικό Τύπο τον αποθέωσαν οι συμπαίκτες του, αλλά και τα Μέσα στην Ισπανία, τα οποία μιλούν για την εκπληκτική του απόδοση. Ο ίδιος με δηλώσεις του τόνισε: «Ήμουν λίγο ζαλισμένος και δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε. Χρειάστηκαν μερικά δευτερόλεπτα και ξαφνικά είδα τον Μαρτίν να μου λέει υπέροχο, υπέροχο. Θυσιάζω τα πάντα για τη Νορβηγία».

Ίσως και σήμερα τελειώνει του Κωστή

Η υπόθεση του Ιωάννη Κωστή πρόκειται να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδα, σύμφωνα με το «Φως των Σπορ». Οι εκπρόσωποι της Νέας Σαλαμίνας αναμένεται να φτάσουν ακόμη και σήμερα στην Αθήνα, ώστε να κλείσει και το τυπικό σκέλος της υπόθεσης. Ο Κωστή αγωνίστηκε στην ήττα με 5-0 της Κύπρου από τη Ρωσία ως 10άρι στο πρώτο ημίχρονο, ενώ γύρισε στα χαφ, στη φυσική του θέση δηλαδή, όταν η χώρα του έμεινε με δέκα παίκτες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments