Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Θέλει επιθετικό ο Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Θέλει επιθετικό ο Φερέιρα
ΠΑΟΚ: Την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου περιμένει ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» ρίχνοντας το βάρος στην απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού.

ΠΑΟΚ: Η επιστροφή από την διακοπή από τις εθνικές ομάδες είναι γεγονός με τον ΠΑΟΚ να ετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας την προσεχή Κυριακή υποδέχονται την Λαμία στοχεύοντας μονάχα στην νίκη προκειμένου ν διατηρηθούν στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Στον αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα βλέπει το ρόστερ του να επιστρέφει στην κανονικότητα.

Βιερίνια και Μαουρίτσιο δείχνουν όλο και πιο έτοιμοι να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς δίνοντας έτσι πολλές λύσεις στον Πορτογάλο τεχνικό. Με την επιστροφή και των δύο ο ΠΑΟΚ ισχυροποιείται τόσο αμυντικό όσο και στον χώρο του κέντρου. Μοναδικό… κενό παραμένει η επιθετική γραμμή. Εκεί ο Φερέιρα είναι σαφές πως εκτός των Άκπομ και Σφιντέρσκι θα ήθελε ακόμη έναν ικανό στράικερ.

Λύση στην επίθεση θα ψάξει τον Γενάρη ο Φερέιρα

Ο ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι είχε στο πλάνο του την απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού. Ο αποκλεισμός από την Σλόβαν Μπρατισλάβας έφερε τον μεταγραφικό σχεδιασμό πίσω με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να μένει με δύο επιλογές. Άκπομ και Σφιντέρσκι καλούνται να βγάλουν μόνοι τους τουλάχιστον το πρώτο μισό της σεζόν.

Όπως διαρρέεται από πηγές από την Θεσσαλονίκη, τον Ιανουάριο οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα κινηθούν για την απόκτηση επιθετικού. Το τεχνικό επιτελείο ήδη εξετάζει περιπτώσεις, με τα ονόματα που βρίσκονται στον στόχο να μην έχουν βγει στην επιφάνεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments