Ελλάδα

Ρόδος: Επιχειρηματίας ισχυρίστηκε ορμονικό πρόβλημα στη γυναίκα του και την απατούσε με τον κολλητό του

Ρόδος: Επιχειρηματίας ισχυρίστηκε ορμονικό πρόβλημα στη γυναίκα του και την απατούσε με τον κολλητό του
Ρόδος: Συνέχεια στο σκάνδαλο με τον επιχειρηματία που απατούσε την σύζυγό του με τον κολλητό του, με την 30χρονη να ζητά από τις δικαστικές αρχές την επιμέλεια των παιδιών τους.

Ρόδος: Μια «πικάντικη» υπόθεση η οποία απασχόλησε πριν από μήνες το νησί των Ιπποτών έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Πρωταγωνιστές ένα ευυπόληπτο ζευγάρι με τον άνδρα να είναι γνωστός επιχειρηματίας του νησιού και ένας φωτογράφος από την Κύπρο. Ο γνωστός επιχειρηματίας της Ρόδου τον περασμένο Φεβρουάριο πιάστηκε επ’ αυτοφόρω από την σύζυγο του στο κρεβάτι με τον  φωτογράφο από την Κύπρο, ο οποίος τύγχανε να είναι και “κολλητός” του φίλος. Η σύζυγος κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα και ζήτησε την την πλήρη επιμέλεια των παιδιών τους.

Ύστερα από οχτώ περίπου μήνες η υπόθεση έφθασε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου για να συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα της απατημένης συζύγου, η οποία δεν μπορούσε να χωνέψει πως ο άνδρας της βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά του φίλου του.

Κατά την μαρτυρία της 30χρονης το τρίτο πρόσωπο μπήκε στην ζωή τους το 2017, όταν ο επιχειρηματίας και σύζυγος της γνώρισε τον 36χρονο Κύπριο και δημιούργησαν φιλικές σχέσεις.  Ο επιχειρηματίας άρχισε σταδιακά, σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας, να έχει πολλές συναντήσεις με τον φωτογράφο ενώ δεν ανταποκρινόταν και στα συζυγικά καθήκοντά του. Όταν μάλιστα η σύζυγος άρχισε να διαμαρτύρεται αφού έμενε ανικανοποίητη ο επιχειρηματίας της εκμυστηρεύτηκε πως ο ίδιος το τελευταίο διάστημα έπασχε από ορμονολογικά προβλήματα και πως εκείνη θα έπρεπε να κάνει υπομονή και να του συμπαρασταθεί.

Η απατημένη σύζυγος ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει τι της συνέβη

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, τον χειμώνα του 2018 η γυναίκα βγήκε από τα ρούχα της, όταν σε οικογενειακές διακοπές στη Θεσσαλονίκη είδε και τον κολλητό φίλο του άνδρα της, τον φωτογράφο από την Κύπρο. Παριστάνοντας πως δεν έβλεπε την έκπληξη στο πρόσωπο της 30χρονης, ο… ξαναμμένος νεαρός είπε ότι ήθελε να τους κάνει μια ευχάριστη έκπληξη, αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορούσε να μείνει ούτε λεπτό μακριά από τον αγαπημένο του!

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο τραγική για την άτυχη μητέρα, αφού οι δύο άντρες περιφέρονταν στην όμορφη πόλη ως παράφορα ερωτευμένο ζευγαράκι, αφήνοντας μόνη την ίδια με τα παιδιά της. Τα βράδια δε η διασκέδαση χτυπούσε «κόκκινο» για το παράνομο γκέι ζευγάρι, αφού έβγαιναν μόνοι και επέστρεφαν τις πρωινές ώρες! Το Πάσχα τού 2018, ο 36χρονος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και εγκατέλειψε με συνοπτικές διαδικασίες όχι μόνο τη συζυγική στέγη αλλά και το νησί, καθώς μετακόμισε στο Λονδίνο όπου με τον φίλο του ζουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments