Lifestyle

Καλλιστεία 2019: Αυτή είναι η νέα Star Hellas

Καλλιστεία 2019: Αυτή είναι η νέα Star Hellas
Με καταγωγή από τα Τρίκαλα η νέα Star Hellas που κέρδισε επάξια τον τίτλο της ομορφότερης Ελληνίδας για το 2019.

Κι όμως η πιο όμορφη γυναίκα της Ελλάδος είναι από τα Τρίκαλα! Η Ραφαέλα Πλαστήρα θριάμβευσε κατά τη χθεσινή βραδιά στα «Καλλιστεία 2019», τα οποία διεξήχθησαν στο πλήρως ανακαινισμένο Θέατρο Alhambra, με παρουσιάστρια την εντυπωσιακή Μαρία Κορινθίου! Σε μία φαντασμαγορική βραδιά, οι διαγωνιζόμενες φόρεσαν μοναδικές δημιουργίες του Οίκου Τρανούλη και εντυπωσίασαν, ωστόσο μόνο δύο κατάφεραν να κερδίσουν τους τίτλους «Star Ηellas/Μiss Hellas 2019»

Σταρ Ελλάς 2019 αναδείχθηκε η πανέμορφη Τρικαλινή Ραφαέλα Πλαστήρα, η οποία ξέσπασε σε κλάματα με το που άκουσε το όνομά της. Η Σταρ Ελλάς 2019 είναι 20 ετών, κατάγεται από τα Τρίκαλα (ο πατέρας της από τη Φιλύρα-η μητέρα της από την Οιχαλία), έχει αποφοιτήσει από το Ολλανδικό Σχολείο , με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια. Παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και Γερμανικά και στον ελεύθερό της χρόνο κάνει Muay Thai και κολύμβηση.

Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς αναδείχθηκε η  Ιωάννα Χαντζή, που είναι 22 ετών και κατάγεται από τα Λουτρά Αιδηψού. Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και στον ελεύθερο της χρόνο της γυμνάζεται και κάνει χορό.

Μις Ελλάς 2019 αναδείχθηκε η Έρρικα Κολάνη. Η μελαχρινή καλλονή είναι 23 ετών, από την Αθήνα. Σπουδάζει στο τμήμα πολιτικών μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μιλάει Αγγλικά και στον ελεύθερό της χρόνο γυμνάζεται,διαβάζει βιβλία και παίζει σκάκι.

Οι νικήτριες του διαγωνισμού κάθε χρόνο εκπροσωπούν την Ελλάδα στους διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς Μις Υφήλιος, Μις Κόσμος, Miss International και Μις Ευρώπη. Μάλιστα, πολλές από αυτές έχουν καταφέρει να πάρουν τους κορυφαίους τίτλους, όπως το έκανε και η Σταρ Ελλάς 1996, Ειρήνη Σκλήβα, η οποία στέφθηκε Μις Κόσμος 1996 στην Ινδία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments