Αθλητισμός

Δημήτρης Κουρμπέλης: Άλλος παίκτης με την Εθνική

Δημήτρης Κουρμπέλης: Άλλος παίκτης με την Εθνική
Δημήτρης Κουρμπέλης: Η αγωνιστική εικόνα του Έλληνας μέσου με την Εθνική δεν θύμιζε καθόλου τις εμφανίσεις του με τον Παναθηναϊκό.

Δημήτρης Κουρμπέλης: Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν αποδίδει όσο θα ήθελε με τη φανέλα του Τριφυλλιού. Όμως στο πρόσφατο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με τη Βοσνία ο Έλληνας μεσος πραγματοποίησε την πιο πειστική του εμφάνιση μετά από πολύ καιρό. Η αγωνιστική εικόνα του Δημήτρη Κουρμπέλη με τη γαλανόλευκη ήταν η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τις εμφανίσεις του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Κουρμπέλης ήταν παντού στο γήπεδο και βοηθούσε ουσιαστικά τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό πλάνο της Εθνικής. Ψύχραιμος και υπομονετικός στις επιλογές του, αλλά και με πάθος σε κάθε αμφισβητούμενη φάση και σε παντός είδους προσωπικές μονομαχίες. Η τεράστια αλλαγή στην αγωνιστική εικόνα του αρχηγού του Παναθηναϊκού έχει μία πολύ εύκολη εξήγηση.

Ο Κουρμπέλης αγωνίστηκε σε διαφορετική θέση από ότι στον Παναθηναϊκό. Ο Τζον Φαν’τ Σιπ τον χρησιμοποίησε στο «8», με τον μεσοαμυντικό της ΑΕΚ Κώστα Γαλανόπουλο να αναλαμβάνει τη “βρωμοδουλειά” του 6αριού. Έτσι, αποφορτισμένος από το βαρύ ανασταλτικό κομμάτι ο Κουρμπέλη απελευθερώθηκε και έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο τις ικανότητές του και το ταλέντο του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments