Video

Αν ήμουν πλούσιος: Η Χριστίνα κρυφακούει ένα τηλεφώνημά του Σβίγκου στο Βρανά

Αν ήμουν πλούσιος: Η Χριστίνα κρυφακούει ένα τηλεφώνημά του Σβίγκου στο Βρανά
Αν ήμουν πλούσιος: Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (22/10/2019) της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος: Ο Βρανάς παίζει με την αγωνία του Στρατή σε σχέση με τη Δάφνη και η ισορροπία τρόμου μεταξύ τους κινδυνεύει ν’ ανατραπεί. Ο ντεντέκτιβ της Μόνικα συγκεντρώνει στοιχεία για να αποδείξει ότι ο Μάνος είναι γιος του Βρανά. Μια τυχαία συνάντηση στο μαγαζί του Λευτέρη όμως κινδυνεύει να αποκαλύψει την ταυτότητά του Μάνου στη Σμαράγδα.

Ο Στρατής προσπαθώντας να αποτρέψει τη Δάφνη να δουλεύει στην Εταιρεία Βρανά κινδυνεύει να κάνει αποκαλύψεις που θα τον προδώσουν . Η παγίδα του Βρανά με τον «φυτευτό» προπονητή Σβίγκο δουλεύει ρολόι, όταν η Χριστίνα κρυφακούει ένα τηλεφώνημά του Σβίγκου στο Βρανά.

Θα αποκαλύψει τον ύπουλο ρόλο του; Ο Ντετέκτιβ με τα στοιχεία που αποδεικνύουν την πραγματική ταυτότητα του Μάνου φτάνει στην πόρτα της Μόνικα.

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Στο προηγούμενο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Η Μόνικα καταλαβαίνει ότι ο Βρανάς δεν την ήθελε πραγματικά και στόχος του ήταν μόνο το χρήμα. Η Δάφνη προσλαμβάνεται στη Εταιρεία του Βρανά, ο οποίος της δίνει και ραδιοφωνική εκπομπή. Θα καταφέρει ο Βρανάς να μάθει όσα χρειάζεται και να φτάσει στο πολυπόθητο λαχνό;

Ο Μάνος με την Σμαράγδα και τον Νικόλα καταστρώνουν σχέδιο «αποκαθήλωσης» της Μόνικα. Θα πιαστεί στα δίχτυα τους; Ο Σωτήρης με την Χριστίνα κάνουν διακοπές για δύο αλλά ένας τρίτος μπαίνει στη ζωή τους. Ο Στρατής προσπαθεί να πείσει τον Βρανά να μην αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα στη Δάφνη. Όταν η Δάφνη φτάνει στην Εταιρεία ο κίνδυνος να διασταυρωθεί με τον Στρατή είναι τεράστιος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments