Αθλητισμός

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Διεκδικεί θέση για την ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Διεκδικεί θέση για την ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ
Αβραάμ Παπαδόπουλος: Ο Έλληνας στόπερ έχει θέσει υποψηφιότητα για την βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού προετοιμάζονται πυρετωδώς για Κυριακάτικο ντέρμπι (27/10) κόντρα στην ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με την «Ένωση», στοχεύοντας μόνο στη νίκη, η οποία θα διατηρήσει τους Πειραιώτες μόνους πρώτους στην κορυφή της Super League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως έχει στο μυαλό του να δώσει φανέλα βασικού στον Χιλάλ Σουντανί. Ο Αλγερινός άσος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και φαίνεται ότι θα πάρει την ευκαιρία του σε ένα ντέρμπι. Ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σα αριστερά ο Τσιμίκας και σχεδόν σίγουρος ο Μεριά. Ο Σεμέδο από την άλλη το τελευταίο διάστημα δείχνει μάλλον επηρεασμένος από τα συνεχή παιχνίδια.

Είναι προφανές πως ο Πορτογάλος στόπερ έχει την πλήρη στήριξη όλης της ομάδας, όμως ενδέχεται να χρειαστεί ένα διάστημα ξεκούρασης. Γι’ αυτό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «gazzetta.gr», ο Αβραάμ Παπαδόπουλςο διεκδικεί θέση βασικού για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ. Κέντρο με Γκιγιέρμε και έναν εκ των Μπουχαλάκη – Καμαρά, άκρα με Ποντένσε – Μασούρα και πιθανότατα τον Σουντανί πίσω από τον Ελ Αραμπί. Βέβαια οι τελικές δοκιμές θα γίνουν το Σάββατο και οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν την Κυριακή.

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Ο μόνος που τα «άκουσε» κόντρα στην Μπάγερν

Η ήττα την περασμένη Τρίτη από την Μπάγερν Μονάχου ήρθε απόλυτα φυσιολογικά στις τάξεις των «Ερυθρόλευκων». Στο Λιμάνι περίμεναν πως η αναμέτρηση με τους Βαυαρούς θα ήταν ακόμη δυσκολότερη, ωστόσο η παρουσία των Πειραιωτών έδειξε πως κανείς δεν περνά εύκολα στο Καραΐσκάκη. Το 2-3 ήρθε μετά από ένα γεμάτο 90λεπτο με πολλές μονομαχίες και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Κανένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν υστέρησε. Όμως και πάλι οι φίλοι των «Ερυθρόλευκων» τα έψαλλαν – αυτή τη φορά χλιαρά – στον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Ο Έλληνας μέσος από το καλοκαίρι έχει δεχθεί τα πυρά των φίλων του Ολυμπιακού, ακούγοντας συνεχώς αρνητικά σχόλια για τα όποια λάθη του. Στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου ο Πέδρο Μαρτίνς του έδωσε – όπως αναμενόταν – φανέλα βασικού. Ο 26χρονος εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων τα πήγε περίφημα, όμως τα όποια λάθη του βρέθηκαν και πάλι στο επίκεντρο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει συνδέσει το όνομα του με τον άνθρωπο που ακούει μόνο τα αρνητικά.

Το κουμπί πλέον δεν γυρίζει! Όσο και να προσπαθεί ο Έλληνας μέσος θα είναι πάντοτε αυτός που θα τα ακούει πρώτος από την εξέδρα. Όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με τα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός εμπιστεύεται τυφλά τον έμπειρο χαφ δίνοντας του φανέλα βασικού στο… σπίτι του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments