Αθλητισμός

Τουρκία: Σάλος με προπονητή που χαστούκισε όλη την ομάδα του

Τουρκία: Σάλος με προπονητή που χαστούκισε όλη την ομάδα του
Τουρκία: Σοκάρει το βίντεο με τον προπονητή, ο οποίος ήθελε με αυτό τον τρόπο να αφυπνίσει την ομάδα νέων, την οποία είχε υπό τις οδηγίες του.

Τουρκία: Σάλος έχει προκληθεί στη γειτονική χώρα από ένα βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral εδώ και λίγες ώρες, το οποίο δείχνει τον προπονητή μιας ομάδας νέων να χαστουκίζει έναν προς έναν τους παίκτες, τους οποίους παράλληλα βρίζει. Οι παίκτες μόλις είχαν πάρει τις θέσεις τους μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κι ενώ έχαναν με 3-1. Εκείνη τη στιγμή, ο προπονητής της ομάδας μπήκε στα αποδυτήρια σε έξαλλη κατάσταση και ξεκίνησε να χαστουκίζει έναν προς έναν τους παίκτες του, τους οποίους και έβριζε παράλληλα.

Το βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας ποικίλα σχόλια, απασχολεί πλέον και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας μολονότι το περιστατικό σημειώθηκε τη σεζόν 2016-17. Πρόκειται για την ομάδα Kayseri Meysuspor Κ19 και τον τότε προπονητή της, Χαλίτ Κουρτ, ο οποίος πλέον δεν βρίσκεται στον σύλλογο, όπως και το μέλος της ομάδας που τράβηξε το επίμαχο βίντεο.

Το επεισόδιο ήρθε στην επιφάνεια έπειτα από δύο χρόνια με τη δημοσιοποίηση του εν λόγω βίντεο και ήδη η τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο τιμωρίας του προπονητή που παραμένει σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Μάλιστα υπάρχει το ενδεχόμενο, όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, να του αφαιρεθεί ακόμη και η άδεια προπονητή.

Ο ίδιος, μετά τον σάλο που προκάλεσε η δημοσιοποίηση του βίντεο, έκανε δηλώσεις στη Sabah, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την απαράδεκτη συμπεριφορά του λέγοντας: «Έπρεπε με κάποιο τρόπο να παρέμβω και έτσι έκανα αυτό. Κερδίσαμε τελικά 5-3. Σε 25 χρόνια καριέρας, στόχος μου ήταν πάντα το οικογενειακό περιβάλλον. Έτσι ήταν κι εκεί. Οι παίκτες μου με υποστηρίζουν».

Δείτε το βίντεο που έχει γίνει viral:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments