Ελλάδα

Γαλάτσι: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της πτώσης του 45χρονου

Γαλάτσι: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της πτώσης του 45χρονου
Γαλάτσι: Ο άγνωστος άνδρας έπεσε για άγνωστους λόγους από τον έκτο όροφο της πολυκατοικίας, με τον ίδιο να σώζεται, καθώς η πτώση του ανακόπηκε από την τέντα που υπάρχει σε φούρνο στο ισόγειο.

Γαλάτσι: Ιδιαιτέρως τυχερός ήταν ένας 45χρονος άνδρας στο Γαλάτσι, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής (25/10), κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Βεϊκού. Κατά την πτώση του η πορεία του φαίνεται πως ανακόπηκε από τέντα μπαλκονιού παρακάτω ορόφου. Έτσι για καλή του τύχη η προσγείωσή του δεν του επέφερε τον θάνατο. Στο σημείο σύμφωνα με τις πληροφορίες έσπευσε άμεσα ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο. Ο 45χρονος νοσηλεύεται με κατάγματα όμως βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Σοκαριστική είναι η στιγμή της πτώσης του από το μπαλκόνι του έκτου ορόφου της πολυκατοικίας στο Γαλάτσι. Ο κρότος είναι τόσο μεγάλος που οι θαμώνες πετάγονται από τις καρέκλες τους. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και η πυροσβεστική αφού ήταν αδύνατον να μεταφερθεί ο άνδρας από την τέντα στην οποία είχε πέσει. Ο ίδιος έχει οδηγηθεί κατά πληροφορίες στον «Ερυθρό Σταυρό» όπου νοσηλεύεται με κατάγματα.

Δείτε στιγμή της πτώσης αλλά και την στιγμή που δίνουν στον 45χρονο τις πρώτες βοήθειες:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments