Video

Αν ήμουν πλούσιος: O Μάνος προσπαθεί να πάρει το λαχνό από το σπίτι της Μόνικας

Αν ήμουν πλούσιος: O Μάνος προσπαθεί να πάρει το λαχνό από το σπίτι της Μόνικας
Αν ήμουν πλούσιος: Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (25/10/2019) της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος: Με τη βοήθεια της Σμαράγδας, ο Μάνος προσπαθεί να πάρει το λαχνό από το σπίτι της Μόνικας αλλά η πονηρή Μόνικα τα έχει όλα σχεδιασμένα. Το περιστατικό με το Γκόγκο αναστατώνει την οικογένεια του Σωτήρη αλλά και το Βρανά, που έρχεται αντιμέτωπος με τα αισθήματά του για τη Χριστίνα.

Ο Στρατής, ενώ δένεται όλο και περισσότερο με τη Δάφνη, αρχίζει να έχει δεύτερες σκέψεις για το πώς συμπεριφέρεται στην Κική, ο καλός του φίλος Τόλης τον προειδοποιεί ότι αν τη χωρίσει θα τα αποκαλύψει όλα στη Δάφνη. Η Χριστίνα παίρνει τη μεγάλη απόφαση να τελειώσει μια και καλή το θέμα με το Βρανά… την ώρα όμως που μιλάνε για το παρελθόν μπαίνει μέσα ο Σωτήρης.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Η Δάφνη καταφέρνει και βάζει το ύπουλο λογισμικό που της έχει δώσει ο Πέτρος στο σύστημα του Βρανά. Ο Βρανάς τα βρίσκει σκούρα με τον εκβιασμό που προσπαθεί να κάνει στον δικηγόρο της Μόνικας ενώ ο Νικόλας έχει δώσει τον λαχνό στη Μόνικα, που δεν κρατιέται να τον εισπράξει.

Βρανάς, πατέρας και υιός, καταστρώνουν ένα ακόμα σχέδιο για να τον πάρουν πίσω και σε αυτό θα χρειαστούν την βοήθεια της Σμαράγδας. Ο Στρατής αιφνιδιάζει τη Δάφνη λέγοντάς της ότι χώρισε. Ο Βρανάς σώζει τη Χριστίνα από έναν παίκτη της ομάδας που την παρενόχλησε σεξουαλικά και εκείνη πέφτει στην αγκαλιά του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments