Lifestyle

Η πρώην του Ζαμπίδη ζευγάρι με Λιβανέζο επιχειρηματία

Η πρώην του Ζαμπίδη ζευγάρι με Λιβανέζο επιχειρηματία
Η Τόνια Φουσέκη έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της μετά το χωρισμό της από τον Μιχάλη Ζαμπίδη.

Το τελευταίο διάστημα, το ζευγάρι που κλέβει την παράσταση στα γκαλά της αθηναϊκής high society, αλλά και στο Παρίσι, στη Βηρυτό και τη Νέα Υόρκη είναι η ξανθιά καλλονή Τόνια Φουσέκη και ο γοητευτικός Λιβανέζος επιχειρηματίας Ραλφ Γιάζμπεκ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», ο Γιάζμπεκ επένδυσε αρκετά εκατομμύρια ευρώ στην Ελλάδα για τη δημιουργία του boutique deluxe ξενοδοχείου «Academia of Athens», που άνοιξε τις πόρτες του επί των οδών Ακαδημίας και Ομήρου, έπειτα από 24 μήνες μελέτης και κατασκευής, ενώ σε λίγες μέρες θα εγκαινιαστεί και επίσημα με «δόξες και τιμές».

Αν και οι δυο τους προσπαθούν να διαφυλάξουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το ειδύλλιό τους φημολογείται ότι σύντομα θα έχει happy end, με γάμο-υπερπαραγωγή στην Ελλάδα. Η εντυπωσιακή και πολύ δυναμική δημιουργός του Athens Xclusive Designers Week, η οποία κατάφερε και έκανε τον θεσμό διεθνή, με καλεσμένους διάσημους designers από ολόκληρο τον κόσμο, και ο Deputy Chairmain της Yazbeck Hotel Establishment, έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους στο Μουσείο Μπενάκη της Πειραιώς, στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Φωκίωνα Ζησιάδη, και, όπως αναμενόταν, μονοπώλησαν τα φλας.

Εκεί, λίγη αργότερα, εμφανίστηκε και ο πρωταθλητής του kick boxing Μιχάλης Ζαμπίδης με την επίσης πολύ όμορφη σύντροφό του Μαρία, όπου, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, τον στηρίζει πολύ και, μάλιστα, ο γάμος βρίσκεται μέσα στα σχέδιά τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments