Lifestyle

Master Chef: Πόσα χρήματα θα παίρνουν οι τρεις κριτές

Master Chef: Πόσα χρήματα θα παίρνουν οι τρεις κριτές
Master Chef: Η αναζήτηση του επόμενου Έλληνα Master Chef έχει μέλλον, όμως γνωστά είναι ήδη τα ποσά που θα εισπράξουν κατά τη διάρκεια του 3ου κύκλου οι τρεις κριτές.

Master Chef: Το επιτυχημένο reality μαγειρικής επιστρέφει σε λίγους μήνες και πάλι στην οθόνη. Με το τέλος του GNTM στο Star βάζουν μπροστά τις κατσαρόλες αναζητώντας τον επόμενο Έλληνα μάγειρα μέσω της γνωστής – πλέον – διαδικασίας. Στις επάλξεις βρίσκονται ήδη οι Σωτήρης Κοντιζάς, o Πάνος Ιωαννίδης και o Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Οι τρεις κριτές για 3η συνεχή χρονιά θα συνεργαστούν προκειμένου να αναδείξουν το ταλέντο όσων συμμετάσχουν στον διαγωνισμό μαγειρικής. Η άκρως επιτυχημένη παρουσία του τις προηγούμενες δύο φορές έχει ως αποτέλεσμα την εδραίωση τους ως «τρίο» με τον τηλεοπτικό σταθμό να «χρυσώνει» τα συμβόλαιά τους. Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ, είχε αποκαλυφθεί το ποσό που παίρνει κάθε κριτής για να είναι στο reality μαγειρικής. Πιο συγκεκριμένα, η Κλεοπάτρα Πατλάκη, δημοσιογράφος του περιοδικού Gala, είπε ότι «Θέλω να κρατηθείτε… ο κάθε κριτής παίρνει από 60 έως 80.000 ευρώ τη σεζόν».

Σωτήρης Κοντιζάς, o Πάνος Ιωαννίδης και o Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχουν καταφέρει να εκτοξεύσουν τις μετοχές τους με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να τους διατηρήσει στις τάξεις του. Το Master Chef είναι από τα πρότζεκτ που τα τελευταία δύο χρόνια προσφέρουν πολλά στο κανάλι, με τους τρεις κριτές να ευθύνονται κατά μεγάλο ποσοστό για την επιτυχία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments