Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή (27/10/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή (27/10/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (27/10/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (27/10/19).

Κριός

Είστε ευγενικοί μέχρι αηδίας – και δυστυχώς μερικοί άνθρωποι δεν έχουν καθόλου όρια! Και αν δεν έχετε καμία όρεξη να ακούσετε το τελευταίο παραλήρημα κάποιων για τον/την πρώην ή τις απόψεις τους για την κυβέρνηση, φύγετε αμέσως! Μην χάνετε το χρόνο σας με όλη αυτή την αρνητική ενέργεια.

Ταύρος

Σήμερα τα πάτε τέλεια με τις γυναίκες, είτε είστε άντρας είτε γυναίκα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, θα λειτουργήσει προς όφελός σας (και θα αλλάξει τον τρόπο επικοινωνίας σας). Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες και κάντε τους συγκεκριμένα κομπλιμέντα. Χρειάζεστε αυτά τα θηλυκά μυαλά με το μέρος σας.

Δίδυμοι

Αν δεν έχετε προσέξει το ρομαντικό ρεύμα που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στους κοινωνικούς σας κύκλους, τότε μάλλον είστε αλλού. Οπότε σταματήστε να μιλάτε για ανούσια πράγματα και αρχίστε να συζητάτε για πιο ερωτικά πράγματα, όπως στάσεις και εσώρουχα. Αφήστε τις σοβαρές συζητήσεις για το γραφείο.

Καρκίνος

Εσείς, εσείς, εσείς – όλα περιστρέφονται γύρω από εσάς σήμερα. Και από πότε αυτό είναι κάτι κακό; Κατά την άποψή σας δεν είναι, οπότε απολαύστε ό,τι και αν κάνετε από τη στιγμή που δεν βλάπτετε εσκεμμένα κάποιο άλλο άτομο. Προστατέψτε το κάρμα σας και όλα θα πάνε μια χαρά.

Λέων

Βασιστείτε στην γενναιοδωρία και την καλοσύνη σας για να βελτιώσετε την ατμόσφαιρα γύρω σας. Προσέξτε, όμως να μην παραβείτε την ευπρέπεια και την αυτοσυντήρησή σας. Πείτε όχι από την αρχή σε κάποιο ραντεβού στο οποίο δεν θέλετε να πάτε – θα είναι πιο δύσκολο να το ακυρώσετε μετά.

Παρθένος

Μήπως η ερωτική σας ζωή έχει ανάγκη από επανέναρξη; Πότε βγήκαν εκτός ελέγχου όλες αυτές οι περιπέτειες της μιας βραδιάς; Ενεργοποιήστε το τείχος προστασίας των συναισθημάτων σας και εξουδετερώστε τους τοξικούς ιούς από τη ζωή σας. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε από την αρχή.

Ζυγός

Τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την εργένικη ζωή σας. Πότε αρχίσατε να απολαμβάνετε τόσο πολύ τον χρόνο που περνάτε μόνοι σας; Μη χρησιμοποιείτε όμως αυτή την ικανοποίηση ως δικαιολογία για να απομονωθείτε από τον έξω κόσμο. Ακόμη χρειάζεστε να έρθετε σε επαφή με κόσμο, να επικοινωνήσετε και να κάνετε γνωριμίες.

Σκορπιός

Καταπολεμήστε το άγχος σας με τη βοήθεια των λέξεων, όταν αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια κάποια άσχημα συναισθήματα σήμερα. Γράψτε ένα γράμμα αποχαιρετισμού, ακόμη και αν δεν το στείλετε ποτέ. Ή αν έχετε όρεξη, σηκώστε το τηλέφωνο και προσπαθήστε να επανορθώσετε για κάτι που κάνατε. Δεν έχετε να φοβάστε τίποτα.

Τοξότης

Πότε έγινε τόσο δύσκολο να είστε ο εαυτός σας; Σίγουρα είναι εύκολο να κατηγορείτε τους πάντες ότι προσπαθούν να σας επιβάλλουν τις απόψεις τους, αλλά στην τελική εσείς το επιτρέπετε να συμβεί. Σήμερα υψώστε το ανάστημά σας και υποστηρίξτε την άποψή σας σε κάποιον τομέα της ζωής σας. Μη δεχτείτε αρνητική απάντηση.

Αιγόκερως

Τον τελευταίο καιρό έχετε την τάση να χάνετε τον έλεγχο σε έναν ή περισσότερους τομείς της ζωής σας. Οπότε όταν αισθάνεστε ότι η επιθυμία να τηλεφωνήσετε στον/στην πρώην σας ή να αγοράσετε κάτι ακριβό έχει αρχίσει να γίνεται πιεστική, κάντε κάτι άλλο. Ακόμη και αν αυτό είναι απλά να αλλάξετε σταθμό στο ραδιόφωνο, μια νέα προοπτική θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την λαχτάρα που νιώθετε.

Υδροχόος

Είναι πολύ εύκολο για τον αναποφάσιστο εαυτό σας να σηκώσει τα χέρια ψηλά σε σχέση με μια εκκρεμή ή μια παλιά απόφαση. Ό,τι έγινε, έγινε – καλά μέχρι εδώ. Απλά αποδεχτείτε την πραγματικότητα. Ποτέ δεν μπορείτε τι ξέρετε στα σίγουρα τι θα συμβεί. Οπότε αποδεχτείτε αυτό που γίνεται και προχωρήστε.

Ιχθύες

Ενισχύστε τους κοινωνικούς σας δεσμούς σήμερα – έχετε ανάγκη από επιπλέον αγάπη και υποστήριξη από τους συμμάχους σας για να αντισταθμίσετε την έλλειψη συντρόφου στη ζωή σας. Μη φοβηθείτε να ζητήσετε λίγη επιπλέον προσοχή. Οι κοντινοί σας άνθρωποι χαίρονται πάντα να σας βοηθούν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments