Αθλητισμός

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Έτοιμος να αποχωρήσει από την Αλ Ιτιχάντ

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Έτοιμος να αποχωρήσει από την Αλ Ιτιχάντ
Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Φουντώνουν τα σενάρια αποχώρησης του Σέρβου επιθετικού από την Αλ Ιτιχάντ.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς εξακολουθεί να μην διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στη Σαουδική Αραβία, καθώς είναι δυσαρεστημένος από την πορεία της Αλ Ιτιχάντ και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρηση του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Πολύ σημαντική για την απόφασή του Πρίγιοβιτς είναι η στάση της νέας διοίκησης της ομάδος, η οποία δεν αναγνωρίζει τους όρους που υπάρχουν στο συμβόλαιο του παίκτη. Ακόμα οι υποσχέσεις που είχαν δοθεί στον ποδοσφαιριστή και εκτός συμβολαίου, δεν έχουν υλοποιηθεί. Συγκεκριμένα, του είχαν υποσχεθεί συμμετοχή στο Champions League κάτι που δεν έγινε ενώ υπήρξαν πολλές αποχωρήσεις και το σύνολο έχει αποδυναμωθεί παρότι είχαν πει πως στόχος της ομάδας θα ήταν ο πρωταθλητισμός.

Σε αυτά προστίθεται και ο τρόπος παιχνιδιού της Αλ Ιτιχάντ, ο οποίος έχει αλλάξει και πλέον ο Σέρβος φορ δεν τροφοδοτείται από τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να έχουν μειωθεί τα γκολ του σκοράρει και κατα συνέπεια και οι απολαβές του καθώς υπάρχουν και πριμ που σχετίζονται με το σκοράρισμα

Όλα αυτά δημιουργούν την επιθυμία στον Πρίγιοβιτς να αναζητήσει νέα στέγη τον Ιανουάριο είτε με τη μορφή δανεισμού είτε με μεταγραφή με ποσό που θα ορίσει η Αλ Ιτιχάντ.

Φυσικά το μυαλό όλων θα πάει και στον ΠΑΟΚ αφού ο Αλεξάνταρ είναι από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας και έβαλε το δικό του λιθαράκι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος την περσινή χρονιά. Στην περίπτωση του όλα θα εξαρτηθούν από τον Γιώργο Σαββίδη ενώ αξίζει να αναφερθεί πως ο Αμπέλ Φερέιρα είχε εκφράσει και από το καλοκαίρι την απόκτηση ενός υψηλόσωμου επιθετικού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments