Video

Μοντέλα τα “πέταξαν” σε αγώνα μπέιζμπολ για να αποσπάσουν την προσοχή ενός παίκτη [pics & vid]

Μοντέλα τα “πέταξαν” σε αγώνα μπέιζμπολ για να αποσπάσουν την προσοχή ενός παίκτη [pics & vid]
ΗΠΑ: Όσοι βρέθηκαν στην αναμέτρηση των Washington Nationals με τους Houston Astros για το πρωτάθλημα μπέιζμπολ των ΗΠΑ έγιναν μάρτυρες ενός εν μη τι άλλο ελκυστικού θεάματος.

ΗΠΑ: Το ντέρμπι μεταξύ των Washington Nationals με τους Houston Astros θα μείνει στην ιστορία. Όχι για την διακύμανση του σκορ, ούτε για την σπουδαιότητα της νίκης της ομάδας του Χιούστον, αλλά για την εικόνα που απαθανάτισε ο φακός κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το σκορ του αγώνα ήταν 4-1 υπέρ της ομάδας του Χιούστον. Ο παίκτης των φιλοξενούμενων ετοιμαζόταν να σκοράρει όμως κάπου… θόλωσε!

Οι φίλοι των Washington Nationals προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να αποσπάσουν την προσοχή στον παίκτη. Την λύση έδωσαν δύο μοντέλα που βρέθηκαν στην κερκίδα αποφασίζοντας να ανεβάσουν τις μπλούζες τους προτάσσοντας τα στήθη τους για το καλό της ομάδας τους. Ο λόγος για τα μοντέλα, Julia Rose και Lauren Summer, δύο εκρηκτικές παρουσίες που μέσω των προσωπικών τους Instagram ξέρουν να αναστατώνουν το ανδρικό κοινό.

Στην μετάδοση του FOX φαίνονται καθαρά τα δύο μοντέλα να ανεβάσουν τις μπλούζες τους την ώρα που ο παίκτης του Χιούστον προσπαθούσε να σκοράρει. Ο ίδιος βλέποντας αυτή την εικόνα κοντοστάθηκε, παίρνοντας μια παραπάνω ανάσα πριν την βολή του. Οι δύο γυναίκες σύμφωνα με το ρεπορτάζ τιμωρήθηκαν από την γηπεδούχο. Έτσι από εδώ και στο εξής θα παρακολουθούν τα παιχνίδια της αγαπημένης τους ομάδας από το σπίτι τους, με το κοινό να χάνει την ευκαιρία να βλέπει από κοντά τις δύο αιθέριες υπάρξεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments