Video

Αν ήμουν πλούσιος: Η Μόνικα καταλαβαίνει πως η Ξένια κάτι της κρύβει και την παρακολουθεί

Αν ήμουν πλούσιος: Η Μόνικα καταλαβαίνει πως η Ξένια κάτι της κρύβει και την παρακολουθεί
Αν ήμουν πλούσιος: Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (01/11/19) της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος: Η επιστροφή του Σωτήρη και της Χριστίνας στο σπίτι προκαλεί χαρά αλλά κι ευγνωμοσύνη προς τον Βρανά, που έσωσε τη Χριστίνα. Η Δάφνη και ο Στρατής περνούν επιτέλους το πρώτο τους βράδυ μαζί, ενώ η Σμαράγδα προσπαθεί να καταλάβει την αλήθεια για τα αισθήματα του Μάνου, αφού εκείνος δείχνει ταραγμένος απ’ την εξαφάνιση του λαχνού.

Ο Βρανάς καταλαβαίνει ότι η απώλεια του λαχνού είναι κόλπο της Μόνικας και προτρέπει τον Μάνο να τσεκάρει τη Σμαράγδα αν λέει αλήθεια. Στο μεταξύ, η αποφασισμένη Κική δίνει στη Δάφνη ραντεβού και πάλι στο μαγαζί του Λευτέρη, για να της τα πει όλα για τον Στρατή και αυτήν τη φορά η συνάντησή τους μοιάζει αναπόφευκτη.

Την ίδια στιγμή, η Μόνικα αντιλαμβάνεται πως η Ξένια κάτι της κρύβει και την παρακολουθεί να πηγαίνει στο σπίτι του Βρανά. Ήρθε η στιγμή να αποκαλυφθεί η κρυφή ταυτότητα του Μάνου από τη Μόνικα;

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Η Χριστίνα προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια των απαγωγέων, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η αγωνία στο σπίτι των Μπούμπληδων κορυφώνεται και ο Σωτήρης αποφασίζει να δώσει τα χρήματα στους απαγωγείς. Η Κική είναι έτοιμη να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στη Δάφνη, αλλά τα σχέδιά της θα ανατραπούν, αφού η Δάφνη ενημερώνεται για την απαγωγή της Χριστίνας και σπεύδει να βοηθήσει, μαζί με τον Στρατή. Ωστόσο, στη Δάφνη δημιουργείται μια αναστάτωση για το τι ήθελε να της πει η Κική.

Στο μεταξύ, ο Μάνος πέφτει στην παγίδα της Μόνικας, του Νικόλα και της Σμαράγδας και πιστεύει ότι ο λαχνός όντως χάθηκε. Δεν μπορεί να το πιστέψει, όταν την ίδια ώρα ο Βρανάς παίρνει τα λύτρα της απαγωγής, ενώ παράλληλα στήνει ένα σχέδιο σωτηρίας της Χριστίνας, ώστε να γίνει ο ήρωάς της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments