Ελλάδα

Εξάρχεια: Συνελήφθη 23χρονος για τις επιθέσεις κατά αστυνομικών

Εξάρχεια: Συνελήφθη 23χρονος για τις επιθέσεις κατά αστυνομικών
Εξάρχεια: Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 23χρονου για τις επιθέσεις που έγιναν κατά των αστυνομικών στην περιοχή.

Εξάρχεια: Ένας 23χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για τις επιθέσεις που πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου [2/11]ομάδα ατόμων κατά αστυνομικών δυνάμεων σε δρόμους γύρω από την πλατεία Εξαρχείων.

Αστυνομικοί τους καταδίωξαν και στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Σουλτάνη συνέλαβαν τον 23χρονο, ο οποίος συμμετείχε στις επιθέσεις αυτές. Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά την διάρκεια της σύλληψής του αντιστάθηκε σθεναρά και προσπάθησε να ξεφύγει.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, της βίας κατά αστυνομικών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ αύριο πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας το κλίμα μύριζε μπαρούτι από πολύ νωρίς. Τα ξημερώματα η αστυνομία “έσπασε” την κατάληψη του κτιρίου κοντά στο οικονομικό πανεπιστήμιο. Λίγες ώρες αργότερα πραγματοποιήθηκε πορεία υπέρ των καταλήψεων στην Βικτόρια που κατέληξε στα Εξάρχεια. Εκεί οι αναρχικοί συγκρούστηκαν μετά ΜΑΤ με αποτέλεσμα να πέσουν πολλά χημικά που έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments