Ελλάδα

Κίνηση: Τροχαίο με νταλίκα στη λεωφόρο Μαραθώνος

Κίνηση: Τροχαίο με νταλίκα στη λεωφόρο Μαραθώνος
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σημειώθηκε στη λεωφόρο Μαραθώνος, στο ρεύμα προς Ραφήνα, μετά από τροχαίο ανάμεσα σε νταλίκα και αυτοκίνητο.

Κίνηση: Αυξημένη κίνηση προκλήθηκε στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στο ύψος του Προαστιακού στην Παλλήνη, το πρωί της Τρίτης (5/11), μετά από τροχαίο ανάμεσα σε μια νταλίκα και ένα αυτοκίνητο. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε το «irafina.gr», τα οχήματα που διέρχονται, για να μπορέσουν να συνεχίσουν την πορεία τους περνούσαν ακόμα και πάνω από τη διαχωριστική νησίδα. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, αυτή την ώρα, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά, καθώς τα οχήματα έχουν απομακρυνθεί.

Κηφίσος: «Καραμπόλα» τριών οχημάτων – Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην άνοδο

Μόλις πριν από λίγη ώρα, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον Κηφισό, στο ύψος της γέφυρας της Νέας Φιλαδέλφειας. Στην καραμπόλα ενεπλάκησαν, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τρία οχήματα. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές. Η σύγκρουση των αυτοκινήτων στη δεξιά λωρίδα, στην άνοδο του Κηφισού, ήταν αρκετή για να προκαλέσει μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων. Εξάλλου και η συγκεκριμένη ώρα που συνέβη το τροχαίο είναι αρκετά… ζόρικη από μόνη της όσον αφορά την κίνηση.

Ως αποτέλεσμα, η εθνική οδός πλέον έχει πολύ μεγάλες ουρές αυτοκινήτων και οι οδηγοί καλούνται να οπλιστούν με περίσσια υπομονή, μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα αυτοκίνητα αρχίζουν να κινούνται με πολύ μικρές ταχύτητες σχεδόν από την είσοδο της εθνικής, στον Πειραιά. Δεν είναι βέβαια μόνο το ρεύμα της ανόδου όπου «στενάζουν» οι οδηγοί, κίνηση για γερά νεύρα παρατηρείται και στο ρεύμα καθόδου του Κηφισού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments