Αθλητισμός

Γιώργος Δώνης: Ετοιμάζει συνταγή Τούμπας με ΑΕΚ

Γιώργος Δώνης: Ετοιμάζει συνταγή Τούμπας με ΑΕΚ
Γιώργος Δώνης: Δύσκολα θα αλλάξει η πετυχημένη συνταγή της Τούμπας.

Γιώργος Δώνης: Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Super League 1 απέναντι στην ΑΕΚ, με τον Έλληνα τεχνικό των Πρασίνων να μην σκέφτεται να αλλάξει κατι στην ενδεκάδα. Όπως φάνηκε και στις περισσότερες ασκήσεις τακτικής που έκανε χθες ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να εμπιστευτεί τους έντεκα που ανταποκρίθηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα,

Ο Διούδης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, οι Ινσούα και Γιόχανσον τα δύο άκρα της άμυνας, με τους Σένκεφελντ και Πούγγουρα στόπερ. Οι Κουρμπέλης και Δώνης θα είναι οι δύο μέσοι, με Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη στα άκρα και τον Ζαχίντ πίσω από τον Μακέντα. Στη διάρκεια των χθεσινών ασκήσεων χρησιμοποιήθηκαν και οι Καμπετσής, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης και Κολοβός με τους βασικούς, αλλά δύσκολα θα αλλάξει η πετυχημένη συνταγή της Τούμπας.

Στην προπόνηση ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός ανέλυσε στους παίκτες του το παιχνίδι της ΑΕΚ και επισήμανε πού πρέπει να χτυπήσουν οι «πράσινοι». Ο ίδιος δεν θα είναι στον πάγκο λόγω της αποβολής του στο ντέρμπι της Τούμπας. Σήμερα είναι προγραμματισμένη η απολογία του και το πιθανότερο είναι να τιμωρηθεί με κάποιες ημέρες αποκλεισμού από τον πάγκο, αλλά δύσκολα πάνω από δύο αγωνιστικές. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα δει το ματς από ένα μπουθ στο ΟΑΚΑ και στον πάγκο θα είναι οι συνεργάτες του, Αγγελίνας και Μένταν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments