Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [8/11/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [8/11/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (8/11/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (8/11/19).

Κριός

Σήμερα αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο για να διεκπεραιώσετε αυτά που θέλετε να κάνετε. Τον τελευταίο καιρό είχατε πολλά πράγματα στο μυαλό σας και σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε. Αν χρειαστείτε βοήθεια, ζητήστε την από το ταίρι σας. Είναι πάντα διαθέσιμο για εσάς.

Ταύρος

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσετε να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια με το ταίρι σας. Είστε απόλυτα εναρμονισμένοι μεταξύ σας, κάτι που κάνει τη διαδικασία ακόμη ευκολότερη. Θα έχετε κάτι ευχάριστο να περιμένετε, μόλις καταλήξετε στα σχέδια σας.

Δίδυμοι

Ενώ είναι κάπως απίθανο να υπάρχουν κρυφά κίνητρα πίσω από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας, αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά. Αντί να κάνετε υποθέσεις και άδικες κατηγορίες ρωτήστε τον ευθέως τι έχει στο μυαλό του.

Καρκίνος

Εσείς και το ταίρι σας έχετε πολλά κοινά αλλά και πολλές διαφορές. Αφιερώστε τη σημερινή μέρα στο να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Μπορεί να μην καταφέρετε όλα όσα θέλετε αλλά και οι δύο θα πάρετε αυτό που χρειάζεστε.

Λέων

Είστε ενθουσιασμένοι με τη νέα σας υγιεινή διατροφή αλλά μπορεί να μην ισχύει το ίδιο για το ταίρι σας. Μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας μαζί τους αλλά μην τους πιέζετε να σας ακολουθήσουν αν δεν το επιθυμούν.

Παρθένος

Έχετε αρχίσει να βλέπετε ότι όλη αυτή η σκληρή δουλειά που έχετε κάνει για τη σχέση σας αποδίδει. Σήμερα κάντε κάτι ξεχωριστό για να γιορτάσετε την πρόοδο που έχετε κάνει μέχρι τώρα και το λαμπρό μέλλον που σας περιμένει.

Ζυγός

Σήμερα θα φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο κατανόησης του συντρόφου σας και θα καταφέρετε να επιλύσετε ένα ζήτημα που σας απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό. Τώρα που τέλειωσαν όλα, προσπαθήστε να δείτε τι μάθατε από όλη αυτή τη διαδικασία.

Σκορπιός

Κάποιο επαγγελματικό θέμα θα εξελιχθεί πολύ καλύτερα από ότι περιμένατε. Γιορτάστε την επιτυχία σας, βγαίνοντας έξω για δείπνο με το ταίρι σας απόψε. Χαίρεται πάντα όταν μοιράζεται τη χαρά σας.

Τοξότης

Αποφύγετε τα περιττά έξοδα και ενθαρρύνετε το ταίρι σας να κάνει το ίδιο. Βάλτε ένα στόχο και παρακινήστε ο ένας τον άλλον για να τον πετύχετε. Αν έχετε κάτι καλό να περιμένετε, δεν θα σας φανεί τόσο δύσκολο.

Αιγόκερως

Μην ντρέπεστε να μοιραστείτε με το ταίρι σας τις επαγγελματικές σας επιτυχίες. Να είστε βέβαιοι ότι θα θέλει να γιορτάσει τη χαρά σας. Σας αξίζει λίγη αναγνώριση.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι κάπως δύσκολη αλλά πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται και προσπαθήστε να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε. Σε μερικές μέρες η ζωή σας θα επανέλθει στα φυσιολογικά και όποια ένταση και αν προέκυψε με το ταίρι σας θα ξεχαστεί.

Ιχθύες

Σήμερα ανυπομονείτε να περάσετε επιτέλους μια ήσυχη και χαλαρή μέρα. Όλο αυτό το δράμα και η ένταση των προηγούμενων εβδομάδων είναι πια παρελθόν. Μπορείτε να επιστρέψετε στην ευτυχισμένη, ήρεμη ζωή σας με το ταίρι σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments