Video

Sandra Bullock: Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης

Sandra Bullock: Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης
Sandra Bullock: Η γνωστή ηθοποιός έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης και ένωσε τις δυνάμεις της με την Ellen DeGeneres που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.

Sandra Bullock : Στην εποχή μας είναι συχνό φαινόμενο η προώθηση προϊόντος μέσω των Social Media. Πολλές εταιρίες επιλέγουν ένα πολύ γνωστό πρόσωπο για να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Αν κάποια στιγμή δείτε την αγαπημένη σας ηθοποιό να γράφει στο Instagram ότι δείχνει νεότερη εξαιτίας μιας κρέμας ομορφιάς, τότε αυτό είναι μια έμμεση διαφήμιση.

Αυτό θέλησαν να κάνουν και κάποιες εταιρίες ομορφιάς που ισχυρίστηκαν ότι η Sandra Bullock, αλλά και η Ellen DeGeneres χρησιμοποιούν τα προϊόντα τους. Οι δυο γυναίκες δεν είχαν δώσει τη συγκατάθεση τους προκειμένου οι συγκεκριμένες εταιρίες να κάνουν αναφορά στα ονόματα τους για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Σε μια προσπάθεια να σταματήσει η εξαπάτηση των γυναικών που αγοράζουν αυτά τα προϊόντα, Bullock και DeGeneres ανακοίνωσαν ότι θα κινηθούν νομικά και οι επιτήδειοι θα «πληρώσουν» πολύ ακριβά τους ισχυρισμούς τους. Μάλιστα, οι δύο stars ζητούν κομμάτι από τα κέρδη των εταιριών που χρησιμοποιούν το όνομά τους για να παραπλανήσουν το αγοραστικό κοινό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments