Ελλάδα

Ρόδος: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι – Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός

Ρόδος: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι – Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός
Ρόδος: Βουτιά «θανάτου» έκανε ένα αυτοκίνητο στο λιμάνι της Ρόδου, με τον οδηγό να ανασύρεται νεκρός, ενώ η συνοδηγός πρόλαβε να βγει σώα.

Ρόδος: Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου από την τραγωδία που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης (20/11) στο λιμάνι της Ακαντιάς. Ένα αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα, με συνέπεια ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του. Στο αυτοκίνητο εκτός από τον άνδρα που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δύτη, βρισκόταν και μια γυναίκα, η οποία όμως κατάφερε να βγει και να καλέσει σε βοήθεια.

Μέχρι στιγμής οι συνθήκες, υπό τις οποίες το αυτοκίνητο βρέθηκε στη θάλασσα είναι αδιευκρίνιστες. Υπάρχουν αναφορές από τοπικά Μέσα ότι ο οδηγός επιχειρούσε ελιγμό όταν βρέθηκε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα. Υπάρχουν όμως κι άλλες, από συγγενή του σύμφωνα με τη Δημοκρατική, σύμφωνα με τις οποίες ο άτυχος οδηγός από την Κρήτη έπαθε κράμπα με αποτέλεσμα το πόδι του να κολλήσει στο γκάζι και να μην μπορέσει να αντιδράσει.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του λιμενικού και ιδιώτης δύτης και εξακολουθούν να βρίσκονται αξιωματικοί του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Ρόδου οι οποίοι παίρνουν καταθέσεις για το συμβάν. Η γυναίκα που ήταν συνοδηγός πρόλαβε να βγει από το αυτοκίνητο πριν αυτό βυθιστεί, κολύμπησε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στη Ροδιακή πως είδαν το αυτοκίνητο για κατεβαίνει μέχρι το τέλος του μώλου και τον οδηγό να επιχειρεί να κάνει αναστροφή και να πέφτει στη θάλασσα.

Για ελάχιστα λεπτά το αυτοκίνητο έμεινε να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας. Η γυναίκα – συνοδηγός, κατάφερε να ανοίξει την πόρτα, να βγει έξω και να αρχίσει να κολυμπά, καλώντας συγχρόνως σε βοήθεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments