Ελλάδα

Χαλκιδική: Ταξί κατέληξε στη θάλασσα λόγω των έντονων βροχοπτώσεων

Χαλκιδική: Ταξί κατέληξε στη θάλασσα λόγω των έντονων βροχοπτώσεων
Χαλκιδική: Ο οδηγός του ταξί κατάφερε να βγεί και είναι καλά στην υγεία του.

Χαλκιδική: Στη θάλασσα κατέληξε το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου 2019 ένα ταξί, στην περιοχή της Νέας Τρίγλιας, το οποίο παρασύρθηκε από όμβρια ύδατα λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που επικρατούσαν στην περιοχή. Στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου διαπίστωσαν ότι ο οδηγός και μοναδικός επιβαίνοντας σε αυτό είχε εξέλθει από το όχημά και ήταν καλά στην υγεία του, ενώ το όχημα παρέμεινε εντός της θάλασσας.

Από το συμβάν δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το όχημα πρόκειται να ανελκυθεί με μέριμνα της εταιρείας στην οποία είναι ασφαλισμένο. Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.,

Δύο εγκλωβισμοί στη Χαλκιδική

Έντονη βροχόπτωση έπληξε περιοχές της Χαλκιδικής. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το κέντρο δέχθηκε 20 κλήσεις, ενώ η Υπηρεσία χρειάστηκε να προχωρήσει σε οκτώ αντλήσεις υδάτων στα Φλογητά και στα Νέα Πλάγια. Παράλληλα, δύο γυναίκες εγκλωβίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητό τους, σε γέφυρα στην επαρχιακή οδό από Τριγλία για Νέα Πλάγια, όταν αυτό καλύφθηκε από νερό και χρειάστηκε η επέμβαση πυροσβεστών προκειμένου να απεγκλωβιστούν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments