Αθλητισμός

Δημήτρης Κουρμπέλης: Δύο διαφορετικά πρόσωπα με Εθνική Ελλάδος και Παναθηναϊκό

Δημήτρης Κουρμπέλης: Δύο διαφορετικά πρόσωπα με Εθνική Ελλάδος και Παναθηναϊκό
Δημήτρης Κουρμπέλης: Η πίεση του να ηγηθεί στο "Τριφύλλι" στέκεται για την ώρα εμπόδιο στην αγωνιστική κατάσταση του έμπειρου μέσου, ο οποίος στην Εθνική Ελλάδος εμφανίζεται ως άλλος ποδοσφαιριστής υπό την καθοδήγηση του Φαν'τ Σιπ.

Δημήτρης Κουρμπέλης: Ο 26χρονος είναι από τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν τον βασικό κορμό του Παναθηναϊκού. Ο Γιώργος Δώνης δείχνει να εμπιστεύεται τυφλά τον έμπειρο μέσο δίνοντας του από το ξεκίνημα της σεζόν φανέλα βασικού χρήζοντας τον παράλληλα και αρχηγό της ομάδας.

Η αγωνιστική του κατάσταση ωστόσο δεν είναι αυτοί που όλοι περιμένουν να δουν στο “Τριφύλλι”, καθώς δεν είναι λίγα τα παιχνίδια με την φανέλα των “Πράσινων” που ο 26χρονος παρουσιάζεται νωθρός στο γήπεδο χάνοντας αρκετές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει όταν αγωνίζεται για την εθνική ομάδα.

Υπό την καθοδήγηση του Ολλανδού τεχνικού, Τζον Φαν’τ Σιπ ο 26χρονος έχει πραγματοποιήσει μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του, με τον ίδιο να παραδέχεται πως με τη “γαλανόλευκη” το παιχνίδι του γίνεται πιο ελεύθερο σε σκέψη και δημιουργία.

Στον Παναθηναϊκό ο ρόλος που του έχει ανατεθεί είναι κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι παίζοντας μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι της ομάδας του Γιώργου Δώνη είναι καταλυτική, καθώς ο Έλληνας τεχνικός αρέσκεται στο να κάνει παιχνίδι που να ξεκινά από τα πόδια του αμυντικού μέσου, ωστόσο η ευθύνη του Κουρμπέλη γιγαντώνεται όταν οι παρτενέρ του στο κέντρο δεν βρίσκονται σε καλή ημέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments