Αθλητισμός

Γιώργος Βαγιαννίδης: Σε Μονακό ή Γερμανία το μέλλον του

Γιώργος Βαγιαννίδης: Σε Μονακό ή Γερμανία το μέλλον του
Γιώργος Βαγιαννίδης: Ο 18χρονος μπακ του Παναθηναϊκού, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2020, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.

Γιώργος Βαγιαννίδης: Δύο -τουλάχιστον- Ευρωπαϊκές ομάδες ενδιαφέρονται για τον νεαρό μπακ του Παναθηναϊκού. Το συμβόλαιο του Γιώργου Βαγιαννίδη εκπνέει το καλοκαίρι του 2020, κάτι που σημαίνει ότι από 1η Ιανουαρίου θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί. Οι σειρήνες από το εξωτερικό έχουν ήδη ηχήσει.

Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται είναι η Μονακό. Η γαλλική ομάδα συνηθίζει να επενδύει σε νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Η δεύτερη ομάδα που “παρακολουθεί” την περίπτωση του 18χρονου μπακ δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά είναι από τη Γερμανία. Όλα δείχνουν ότι ο νεαρός δεξιός μπακ θ’ αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, αφού η προσπάθεια που έχουν κάνει όλοι όσοι έχουν ασχοληθεί με το θέμα δεν φαίνεται να κρατάει τον ποδοσφαιριστή

Αν τελικά προχωρήσει κάποια από αυτές τις δυο προτάσεις και ο Γιώργος Βαγιαννίδης φύγει για το εξωτερικό, ο Παναθηναϊκός το μόνο που μπορεί να προσδοκά να τροφεία του παίκτη. Όπως αναφέρει τοsportime.gr, η απόφαση να “μεταναστεύσει” ο μικρός στο εξωτερικό δεν είναι εύκολη, με τα θέλω της οικογένειας του Γιώργου Βαγιαννίδη να παίζει σημαντικό ρόλο στην όποια απόφαση πάρει τελικά ο νεαρός μπακ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments