Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Άπαντες υπό πίεση, κριτήριο το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Άπαντες υπό πίεση, κριτήριο το ντέρμπι με ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός: Οι απώλειες βαθμών στα τελευταία παιχνίδια έχουν «βαρύνει» το κλίμα στους Πειραιώτες και το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ βρίσκει προπονητή αλλά και παίκτες υπό πίεση.

Ολυμπιακός: Η εβδομάδα που ξεκίνησε αναμένεται να είναι ιδιαίτερα καθοριστική για τους Πειραιώτες, οι οποίοι μέσα σε λίγες μόνο ημέρες θα κληθούν να παίξουν σε δύο ιδιαίτερα δύσκολα παιχνίδια. Αρχικά, την Τρίτη (26/11) θα φιλοξενηθούν στο «Tottenham Stadium», από την Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ενώ την Κυριακή (1/12) θα υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κορυφής της Super League.

Η ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας δεν είναι και στο καλύτερο σημείο μετά τις απώλειες των τελευταίων αγωνιστικών κόντρα σε Ξάνθη και Πανιώνιο, που έφεραν τους «ερυθρόλευκους» στα ίσα με τον έτερο διεκδικητή του τίτλου. Μέχρι στιγμής ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει αντιδράσει στα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και την εικόνα του Ολυμπιακού, αλλά δεν αποκλείεται να το κάνει. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο για επιχειρηματικές υποθέσεις και σήμερα ή αύριο θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει από κοντά με ανθρώπους της ομάδας.

Όπως είναι λογικό, τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς όσο και κάποιοι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων», οδεύουν υπό πίεση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και αν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό δεν είναι καθόλου απίθανο να υπάρξει αντίδραση από το αφεντικό του Ολυμπιακού.

Λεονάρντο Κούτρης: Η αγωνιστική εξαφάνιση του νεαρού μπακ

Το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του διεθνή μπακ έπαιξε στα ρεπορτάζ πολλών ομάδων του εξωτερικού. Μερικές από αυτές ήταν οι Μαγιόρκα, Μαρσέιγ και σύλλογοι από την Αγγλία. Παρά το έντονο ενδιαφέρον που υπήρχε, καμία πρόταση δεν πλησίασε τα «θέλω» του Ολυμπιακού. Κάπως έτσι ο Κούτρης έμεινε στην ομάδα.

Ωστόσο, όσο ο Κούτρης πίεζε για μεταγραφή, ο Τσιμίκας είχε κερδίσει τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον παραγκωνισμό του παίκτη από τον Πέδρο Μαρτίνς. Συγκεκριμένα ο διεθνής μπακ έχει να αγωνιστεί από το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ. Αν συνεχίσει να αγωνίζεται τόσο λίγο θα είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσει ρυθμό. Την ίδια στιγμή, δύσκολα κάποια ομάδα θα πληρώσει τα λεφτά που θέλει ο Ολυμπιακός για έναν παροπλισμένο παίκτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments