Αθλητισμός

Αμπέλ Φερέιρα: Ανέβηκε κορυφή και κέρδισε χρόνο

Αμπέλ Φερέιρα: Ανέβηκε κορυφή και κέρδισε χρόνο
Αμπέλ Φερέιρα: Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και ο Πορτογάλος τεχνικός κέρδισε χρόνο.

Αμπέλ Φερέιρα: Το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ βρέθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης όταν ο Ρασβάν Λουτσέσκου έφυγε για τα Εμιράτα. Τότε οι άνθρωποι της ομάδας πήραν απόφαση να κάνουν την υπέρβαση με την απόκτηση του Πορτογάλου τεχνικού. Τα πρώτα σύννεφα ήρθαν μετά τους Ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς. Μπορεί κόντρα στον Άγιαξ να μην υπήρχαν τόσο μεγάλες απαιτήσεις, αλλά η μη συμμετοχή στο Europa League δεν ακούστηκε καλά.

Τότε, ο Ιβάν Σαββίδης είχε ξεκαθαρίσει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει να πάει πουθενά. Ωστόσο η ασυλία του Φερέιρα δεν θα κρατήσει για πάντα. Ήδη αρκετοί εντός ΠΑΟΚ έχουν εκφράσει την απογοήτευση τους για την εικόνα της ομάδας. Αυτές οι φωνές έχουν αυξηθεί σε τέτοιο βαθμό που αρκετοί πιστεύουν ότι η θέση του έμπειρου τεχνικού δεν είναι καθόλου σίγουρη.

Η κορυφή του έδωσε χρόνο

Την αγωνιστική που μας πέρασε ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την απώλεια του Ολυμπιακού και επέστρεψε στην κορυφή. Αυτό το γεγονός έδωσε μια άνεση στον Αμπέλ Φερέιρα. Σε περίπτωση που πήγαινε με το -2 στο Φάληρο και έχανε, τότε η διαφορά θα ανέβαινε στους πέντε βαθμούς κάτι που δεν θα άρεσε καθόλου στους ανθρώπους της ομάδας.

Ωστόσο τώρα που οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες, στο χειρότερο σενάριο, ο ΠΑΟΚ θα απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την πρώτη θέση. Αυτή η διαφορά είναι διαχειρίσιμη και ανατρέψιμη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Φερέιρα έχει κερδίσει χρόνο και για την ώρα μπορεί να νιώθει μια σχετική άνεση. Θυμίζουμε ότι η φετινή σεζόν είμαι μεγάλη και τα παιχνίδια πολλά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments