Ειδήσεις

Λέσβος: Φωτιά σε σπίτι – 40χρονος διασώθηκε την τελευταία στιγμή [vid]

Λέσβος: Φωτιά σε σπίτι – 40χρονος διασώθηκε την τελευταία στιγμή [vid]
Λέσβος: Παραλίγο τραγωδία στο νησί του Αιγαίου, με άνδρα να απομακρύνεται από το φλεγόμενο σπίτι της την τελευταία στιγμή από τις πυροσβεστικές αρχές. Η φωτιά προκλήθηκε από αναμμένο μάτι κουζίνας.

Λέσβος: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας σε σπίτι στο νησί του Αιγαίου την ώρα μάλιστα που ο άνδρας που διέμενε σε αυτό κοιμόταν. Το συμβάν όπως αναφέρουν οι αρχές προκλήθηκε από την κουζίνα, με τον άνδρα να ξεχνά το μάτι ανοιχτό με αποτέλεσμα η αυξημένη θερμοκρασία να προκαλέσει φωτιά, η οποία σε γρήγορο χρονικό διάστημα επεκτάθηκε στο υπόλοιπο μέρος του σπιτιού.

Για καλή της τύχη, οι γείτονες βλέποντας το θέαμα ειδοποίησαν την πυροσβεστική, η οποία έφθασε εγκαίρως στο σημείο αναλαμβάνοντας την άμεση κατάσβεση της φωτιάς αλλά ταυτόχρονα και τη διάσωση του άνδρα που για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχε αντιληφθεί τι συνέβαινε. Οι πυροσβέστες όπως αναφέρεται από το ρεπορτάζ χτυπούσαν το κουδούνι του σπιτιού, ωστόσο δεν έπαιρναν απάντηση. Έτσι προσπάθησαν να παραβιάσουν το σπίτι μπαίνοντας σε αυτό από διπλανό μπαλκόνι.

Οι πυροσβέστες έμειναν έκπληκτοι στο θέαμα της φωτιάς και του άνδρα που κοιμόταν αμέριμνος. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον ασφαλή απεγκλωβισμό του αλλά και ταυτόχρονα την κατάσβεση της φωτιάς. Για καλή τύχη του 40χρονου, το παράθυρο της κουζίνας είχε παραμείνει ανοιχτό, αλλιώς σε αντίθετη περίπτωση οι αναθυμιάσεις θα είχαν προκαλέσει πιθανότατα τον θάνατο του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments