Ελλάδα

Διώτης: “Πανηγυρική επιβεβαίωση των όσων ισχυρίζομαι η απόφαση του Εφετείου”

Διώτης: “Πανηγυρική επιβεβαίωση των όσων ισχυρίζομαι η απόφαση του Εφετείου”
Διώτης: Δηλώσεις μετά την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών και την αθώωση του για την υπόθεση της λίστας Λαγκαρντ, έκανε ο Ιωάννης Διώτης.

Διώτης: “Πανηγυρική επιβεβαίωση” των όσων ισχυρίστηκε κάνει λόγο ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ και πρώην εισαγγελέας, Ιωάννης Διώτης, σχολιάζοντας τη σημερινή δικαστική απόφαση με την οποία αθωώθηκε από την κατηγορία που αντιμετώπιζε για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. “Η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών αποτελεί πανηγυρική επιβεβαίωση των όσων ισχυρίζομαι επί επτά έτη” τόνισε χαρακτηριστικά.

“Δεν αποτελεί δικαίωση για εμένα, αλλά αποκαθιστά το κύρος του θεσμού της Δικαιοσύνης, το οποίο ετρώθη από τις ενέργειες εκείνων που με δίωξαν, παρέπεμψαν και καταδίκασαν σε πρώτο βαθμό. Η σημερινή εξέλιξη αποδεικνύει ότι οσάκις οι Δικαστικοί Λειτουργοί κρίνουν κι αποφασίζουν με αμιγώς δικαστικά και νομικά κριτήρια, τότε πραγματώνονται οι σκοποί του Κράτους Δικαίου. Όσοι δεν υπηρετούν του σκοπούς αυτούς, όχι μόνο δεν έχουν θέση στην ελληνική Δικαιοσύνη αλλά πρέπει να λογοδοτήσουν ενώπιον της” αναφέρει ο κ. Διώτης στην ανακοίνωση του.

Υπενθυμίζεται, πως η απόφαση του Δικαστηρίου ήταν σύμφωνη με την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας η οποία τόνισε πως δεν προέκυψε η αντικειμενική και υποκειμενική υπόσταση του αδικήματος της απιστίας στην υπηρεσία που αποδίδονταν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments