Αθλητισμός

AEK: Οι τρεις επιλογές του Ίβιτς για τον πάγκο της Ένωσης και η περίπτωση Μιλόγεβιτς

AEK: Οι τρεις επιλογές του Ίβιτς για τον πάγκο της Ένωσης και η περίπτωση Μιλόγεβιτς
AEK: Ο Ίλια Ίβιτς βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με υποψήφιους προπονητές, έχοντας ήδη ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις πέραν αυτής του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

AEK: Η απόφαση για αλλαγή προπονητή θεωρείται πλέον ειλημμένη στις τάξεις της «Ένωσης». Ο Νίκος Κωστένογλου θεωρείται πλέον απίθανο να μείνει στον πάγκο της ΑΕΚ, με τους διοικούντες την ομάδα να είναι απογοητευμένοι από την εικόνα της, καθώς μετά τα πρώτα θετικά αποτελέσματα στην μετα-Καρντόσο εποχή, οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι, με τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις της ομάδας να τη θέτουν από νωρίς εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Ο Ίλια Ίβιτς έχει πάρει εντολή να ψάξει προπονητή από την αγορά του εξωτερικού και έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση του. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν στόχο να πάνε στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ με νέο τεχνικό, αλλά κάτι τέτοιο μοιάζει εξαιρετικά απίθανο. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ψάχνεται κυρίως στις αγορές της Ισπανίας και της Ιταλίας, με την εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» να αναφέρει πως ο ίδιος έχει ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις στη λίστα του.

ΑΕΚ: Οι επιλογές του Ίβιτς και τα δεδομένα τους

Ο πρώτος είναι ο Μάρκο Νίκολιτς, γνώριμος στην ΑΕΚ καθώς πέρυσι τον βρήκε απέναντι της ως προπονητή της Βίντι. Ο Ίβιτς φέρεται να εξετάζει εξονυχιστικά την περίπτωσή του. Ο δεύτερος είναι ο Βέλικο Παούνοβιτς, τον οποίο ο Ίβιτς τον γνωρίζει αρκετά καλά και έχει εξαιρετική άποψη για τη δουλειά του. Ωστόσο, ο μοναδικός ενδοιασμός για τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ είναι ότι ο Παούνοβις δεν έχει μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη αφού τα τελευταία τέσσερα χρόνια εργαζόταν σε ομάδες των ΗΠΑ.

Ο τρίτος είναι ο Αμπελάρδο Φερνάντες, ο οποίος αποτελεί μια ελκυστική αλλά και ταυτόχρονα δύσκολη περίπτωση. Προέρχεται από μία εκπληκτική χρονιά με την Αλαβές και το κασέ του είναι ιδιαίτερα υψηλό αφού θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους Ισπανούς προπονητές.

Τέλος υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Βλάντα Μιλόγεβιτς, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα ως το καλοκαίρι. Οπότε είναι απίθανο η ομάδα του να τον αφήσει ελεύθερο ή να μην αξιώσει χρήματα εφόσον ο ίδιος ζητήσει να φύγει, αλλά ούτε η ΑΕΚ μπορεί να περιμένει ως το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments