Αθλητισμός

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Τον θεωρεί απαραίτητο ο Μάρτινς

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Τον θεωρεί απαραίτητο ο Μάρτινς
Αβραάμ Παπαδόπουλος: Ο έμπειρος αμυντικός του Ολυμπιακού με την εικόνα του σε όλα τα ματς που έχει παίξει έχει κερδίσει τον Πέδρο Μάρτινς, ο οποίος δικαίως του δείχνει τόση εμπιστοσύνη.

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Έτοιμος να επαναφέρει τον έμπειρο αμυντικό στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού είναι ο Πέδρο Μάρτινς. Η τελευταία φορά που ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αγωνίστηκε βασικός ήταν στις 10 Νοεμβρίου στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Σε εκείνο το παιχνίδι αποβλήθηκε στο 67’ με αποτέλεσμα να χάσει και τον αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα βάλει βασικό τον Αβραάμ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και αυτό δεν οφείλεται μόνο στο λάθος του Γιασίν Μεριά στο Λονδίνο. Η πρώτη επιλογή του Μάρτινς ήταν ο Παπαδόπουλος και πριν το Λονδίνο. Με την εικόνα του σε όλα τα ματς που έχει παίξει έχει κερδίσει τον προπονητή του και δικαίως του δείχνει τόση εμπιστοσύνη. Ο Αβραάμ μάλιστα σε όσα ματς έχει παίξει βασικός ο Ολυμπιακός δεν έχει ήττα. Μόνο τη… γκέλα με τη Ξάνθη έχει η ομάδα του Πειραιά έχοντας τον Παπαδόπουλο στην ενδεκάδα της.

Με τον Αβραάμ βασικό ο Ολυμπιακός πήρε διπλό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη και νίκησε ΟΦΗ, ΑΕΚ και Ατρόμητου.

Σε όλα αυτά τα ματς που ο Αβραάμ έχει παίξει βασικός ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ από τον Άρη και τον ΟΦΗ. Έχει δημιουργήσει ένα θετικό σερί με την ερυθρόλευκη φανέλα τη φετινή σεζόν και ο Μαρτίνς πιστεύει πολύ ότι σε ένα ματς ειδικών συνθηκών όπως είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ ο Αβραάμ είναι απαραίτητος. Πρόκειται για έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες αυτής της αναμέτρησης και πρέπει να τον έχει ο Ολυμπιακός στην ενδεκάδα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments