Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Φαβορί για βασικός ο Αβραάμ, το δίλημμα του Μαρτίνς για τα εξτρέμ

Ολυμπιακός: Φαβορί για βασικός ο Αβραάμ, το δίλημμα του Μαρτίνς για τα εξτρέμ
Ολυμπιακός: Προβάδισμα για Αβραάμ στην άμυνα, μάχη μεταξύ Σουντανί και Μασούρα για τα εξτρέμ στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Άπαντες στις τάξεις των Πειραιωτών προετοιμάζονται πυρετωδώς για το Κυριακάτικο (1/12) ντέρμπι κορυφής της Super League κόντρα στον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ήδη, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τη μεγάλη αναμέτρηση, με στόχο η ομάδα του να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να μείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Ο Πορτογάλος τεχνικός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sport-fm.gr» δεν έχει κατασταλάξει ακόμα απόλυτα στις επιλογές του.

Πάντως, θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρχουν αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού σε σχέση με εκείνη της ήττας (4-2) από την Τότεναμ στο Λονδίνο. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχει μεγάλο προβάδισμα για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Ρούμπεν Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας.

Τόσο επειδή ο Γιασίν Μεριά είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά το νέο σοβαρό λάθος του στο ματς με την Τότεναμ, όσο και επειδή ο πολύπειρος Έλληνας στόπερ γνωρίζει καλύτερα τη σημασία του ντέρμπι για τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα θεωρείται αρκετά πιθανό να υπάρξει αλλαγή και στη θέση του δεξιού εξτρέμ, αν και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει κατασταλάξει ακόμα στην επιλογή του. Ο Χιλάλ Σουντανί «μάχεται» με τον Γιώργο Μασούρα, με τα υπέρ και τα κατά σε κάθε περίπτωση. Ο Αλγερινός είναι ικανότερος σκόρερ και έχει ρέντα στα ματς του «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά ο Έλληνας διεθνής είναι καλύτερος τακτικά προσφέροντας βοήθειες στο μπακ και συμβάλλοντας στην ανασταλτική λειτουργία.

Στις άλλες θέσεις, δύσκολα θα υπάρχουν εκπλήξεις. Σα κάτω από τα δοκάρια, Τσιμίκας και Ελαμπντελαουί στα άκρα της άμυνας, Γκιγέρμε και Μπουχαλάκης στο κέντρο, Ποντένσε σε ρόλο δεξιού εξτρέμ και Βαλμπουενά πίσω από τον Ελ Αραμπί. Ασφαλέστερη εικόνα πάντως θα υπάρχει μετά τις δύο τελευταίες προπονήσεις των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments