Διεθνή

Λονδίνο: Πυροβολισμοί στο London Bridge

Λονδίνο: Πυροβολισμοί στο London Bridge
Λονδίνο: Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη με την αστυνομία να προτρέπει τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών. Πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό και αρκετούς τραυματίες.

Συναγερμός έχει σημάνει στο Λονδίνο. Νεκρός από τα πυρά αστυνομικών έπεσε ένας άνδρας στην London Bridge, αναφορές γίνονται και για τραυματίες. Η περιοχή έχει αποκλειστεί πλήρως και η κυκλοφορία έχει απαγορευτεί.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 16:30 (ώρα Ελλάδος) όταν η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε πως κλήθηκε στην Γέφυρα, με αφορμή ένα επεισόδιο επίθεσης με μαχαίρι.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του BBC είδε ομάδα ανδρών να δίνουν μάχη σώμα με σώμα και όταν έφτασε η αστυνομία ακούστηκαν πυροβολισμοί.  Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι άκουσε πέντε ή έξι πυροβολισμούς με τον κόσμο να τρέχει πανικόβλητος φωνάζοντας ότι ο δράστης κρατούσε μαχαίρι. Οι αστυνομικοί ερευνούν επίσης και ένα λευκό βαν που βρέθηκε εκεί.

Σε βίντεο που ανέβηκαν ήδη στο twitter απεικονίζονται καρέ – καρέ όλα όσα έγιναν. Νεότερες πληροφορίες από την αστυνομία κάνουν λόγο για έναν νεκρό, τραυματίες και συλλήψεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments