Αθλητισμός

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ενδιαφέρον της Μπέρνλι για τον Νορβηγό

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ενδιαφέρον της Μπέρνλι για τον Νορβηγό
Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ο Νορβηγός μπακ βρίσκεται στη λίστα των παικτών που εξετάζει η Μπέρνλι.

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ο Νορβηγός μπακ αποτελεί βασικό στέλεχος του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια. Ο έμπειρος αμυντικός αποτελεί μια εξαιρετική λύση για τα άκρα της άμυνας. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι αν δεν είχε κάποιους τραυματισμούς θα μπορούσε να έχει παίξει σε κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Ο Ομάρ αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στην Χαλ του Μάρκο Σίλβα, αλλά τα προβλήματα δεν τον άφησαν να καθιερωθεί στην Αγγλία. Το καλοκαίρι που μας πέρασε το όνομα του έπαιξε για πολλές ομάδες από το νησί, ωστόσο δεν έγινε ποτέ κάποια ικανοποιητική πρόταση για την απόκτηση του. Κάπως έτσι ο παίκτης έμεινε για άλλη μια σεζόν στον Πειραιά.

Οι Άγγλοι επανέρχονται για Ομάρ

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν έχει ακόμη ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και αναμένεται σοβαρή συζήτηση μέσα στον Δεκέμβριο. Ο Νορβηγός φέρεται να ζητά ετήσιες απολαβές 1.000.000 ευρώ, με τους «ερυθρόλευκους» να μην συμφωνούν.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την «Sportime», η Μπέρνλι είναι από τις αγγλικές ομάδες που έχουν δείξει πιο ζεστό ενδιαφέρον για τον Ομάρ. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν αρκετές… ερωτήσεις στον Ολυμπιακό για τον ποδοσφαιριστή. Ο Σον Ντάις έχει καλή γνώμη γι’ αυτόν και τον έχει τσεκάρει από τα περσινά παιχνίδια του Europa League, όμως λόγω των καλών σχέσεων του μάνατζερ του Νορβηγού με την ομάδα του Πειραιά, ο Ολυμπιακός δεν ανησυχεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments