Ελλάδα

ΟΦΗ – ΑΕΚ: Έπαθε έμφραγμα στο γήπεδο πρώην βουλευτής

ΟΦΗ – ΑΕΚ: Έπαθε έμφραγμα στο γήπεδο πρώην βουλευτής
ΟΦΗ - ΑΕΚ: Έα απρόοπτο γεγονός σημειώθηκε στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ» όταν ο 73χρονος πρώην βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Δεικτάκης, πριν από την αναμέτρηση.

ΟΦΗ – ΑΕΚ: Με καθυστέρηση κάποιων λεπτών ξεκίνησε η αναμέτρηση στο «Γεντί Κουλε», εξαιτίας ενός απροόπτου στις κερκίδες του γηπέδου. Πιο συγκεκριμένα, ένας οπαδός του ΟΦΗ έχασε τις αισθήσεις του πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να υπάρξει αναστάτωση. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα κρητικά Μέσα, στις κερκίδες των επισήμων, γνωστός πολιτικός παράγοντας αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπέστη ανακοπή.

Στο σημείο έσπευσαν Εθελοντές Σαμαρείτες και η ασφάλεια του γηπέδου και ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου με φορείο και από εκεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρουν κρητικά Μέσα, πρόκειται για τον 73χρονο πρώην βουλευτή Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Δεικτάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο νωρίτερα, σημειώθηκε μια μικρή ένταση όταν λίγο μετά τις 18.00 οπαδοί της ‘Ενωσης συγκρούστηκαν με οπαδούς των γηπεδούχων. Το επεισόδιο αυτό προκάλεσε την παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, που προχώρησαν σε εκτεταμένη και υπερβολική χρήση δακρυγόνων με αποτέλεσμα αρκετός κόσμος που είχε μπει στις εξέδρες να μην μπορεί να αναπνεύσει καλά από την ατμόσφαιρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments