Ελλάδα

Τάσος Μητρόπουλος: “Τέλος” από το OPEN TV

Τάσος Μητρόπουλος: “Τέλος” από το OPEN TV
Τάσος Μητρόπουλος: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν από την κυριακάτικη αθλητική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, μένοντας σταθερός στη θέση του μετά τη χθεσινοβραδινή αποχώρηση από το πλατό.

Τάσος Μητρόπουλος: Πρόωροι τίτλοι τέλους μπήκαν στη συνεργασία του OPEN TV και του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, με τον τελευταίο να παραμένει ανένδοτος μετά τα όσα συνέβησαν κατά τη χθεσινοβραδινή εκπομπή. Ήδη οι άνθρωποι του καναλιού ψάχνουν στον “ερυθρόλευκο” χώρο τον αντικαταστάτη του. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αποχώρησε αιφνιδίως μετά τα όσα ακούστηκαν για τους “Ερυθρόλευκους” και για το πως έπαιρναν τα πρωταθλήματα.

Θυμίζουμε πως στη χθεσινοβραδινή εκπομπή αποχώρησε από τη θέση του εξαιτίας του αισθάνθηκε να τον προσβάλουν οι τοποθετήσεις από το στούντιο στη Θεσσαλονίκη ότι ο Ολυμπιακός έπαιρνε τα πρωταθλήματα με τη διαιτησία. Ο ίδιος σηκώθηκε από τη θέση του και έφυγε από το στούντιο.

Αναφερόμενος στην κατάκτηση πρωταθλημάτων τόνισε ότι “με τον ιδρώτα και με το κεφάλι μου τα έπαιρνα” και πρόσθεσε πως “τα πρωταθλήματα δεν τα παίρνουν οι σφυρίχτρες, τα παίρνουν οι παίκτες”. «Εδώ ήρθα για να μιλάω για ποδόσφαιρο. Δεν ανέχομαι να μειώνουν την προσπάθεια του Ολυμπιακού, όλοι ξέρετε τι bullying έχω φάει…», τόνισε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που είχε κατηγορηθεί για τη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη εκπομπή, από φίλους των Πειραιωτών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments