Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είδε Μέσι και Γκριεζμάν ο πρωθυπουργός [pic]

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είδε Μέσι και Γκριεζμάν ο πρωθυπουργός [pic]
Κυριάκος Μητσοτάκης: Την ευκαιρία να δει από κοντά τον Λιονέλ Μέσι να σκοράρει είχε ο πρωθυπουργός κατά την παρουσία του στα επίσημα του Γουάντα Μετροπολιτάνο.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα επίσημα του Γουάντα Μετροπολιτάνο βρέθηκε χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός παρακολουθώντας από κοντά το ντέρμπι του ισπανικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα. Ο Έλληνας πρωθυπουργός στο περιθώριο του ταξιδιού του στην Μαδρίτη για τη διάσκεψη του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή.

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσες ως καλός οικοδεσπότης δεν παρέλειψε να ψυχαγωγήσει τους προσκεκλημένους του πηγαίνοντας τους στο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης προκειμένου να δουν το ντέρμπι του ισπανικού πρωταθλήματος ανάμεσα στους “Ροχιμπλάνκος” και την Μπαρτσελόνα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είδε από κοντά τον Λιονέλ Μέσι να σκοράρει, με τον Αργεντινό να είναι για ακόμη μία φορά ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Το δικό του τέρμα στο τέλος του αγώνα χάρισε τη νίκη στην Μπαρτσελόνα, με τους πολιτικούς αρχηγούς να βλέπουν από κοντά τα κατορθώματά του.

Μετά την ομιλία του στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή, που γίνεται στη Μαδρίτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας που παραθέτει ο Ισπανός ομόλογός του Πέδρο Σάντσεθ.

Στις 19.30 ώρα Ελλάδας ο Έλληνας πρωθυπουργός θα παραστεί στη δεξίωση που παραθέτει ο Βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε. Μετά τη Μαδρίτη, αύριο Τρίτη (03.12.2019) και μεθαύριο Τετάρτη, θα βρεθεί στο Λονδίνο, για την στην επετειακή Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ για τα 70 χρόνια της Συμμαχίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments