Ελλάδα

Γιώργος Παπαδάκης: Διόρθωσε – προς τιμήν του – το λάθος του για το pagenews.gr

Γιώργος Παπαδάκης: Διόρθωσε – προς τιμήν του – το λάθος του για το pagenews.gr
Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Pagenews.gr για τον ιερέα από τη Μάνη αναπαράχθηκε από το σύνολο των Μέσων Ενημέρωσης όπου ανέφεραν την πηγή.

Η αποδοχή ενός λάθους είναι πάντα καθρέφτης του χαρακτήρα εκείνου που το κάνει. Στη δημοσιογραφική ζωή, όχι μόνο της Ελλάδας, πολλές φορές η αποκλειστικότητα ενός ρεπορτάζ μπορεί να καπηλευφθεί από άλλα Μέσα που δεν θα αναφέρουν την πρωτογενή πηγή. Ευτυχώς υπάρχουν Δημοσιογράφοι οι οποίοι λόγω της ταχύτητας της εξέλιξης ενός θέματος μπορεί να κάνουν το λάθος να παρουσιάσουν ένα αποκλειστικό θέμα χωρίς να αναφέρουν την πηγή, αλλά όταν το συνειδητοποιήσουν έχουν το σθένος προς τιμήν τους να αναγνώρισουν το λάθος.

Πόσο μάλλον όταν το ρεπορτάζ προέρχεται από ένα μέσο όπως είναι το Pagenews.gr το οποίο εδώ και αρκετούς μήνες έχει μπει για τα καλά στις πρώτες θέσεις ενημέρωσης των πολιτών, με πάρα πολλά αποκλειστικά θέματα, αφιερώματα και απόψεις διακεκριμένων δημοσιογράφων, αναλυτών και προσωπικοτήτων του ευρύτερου πολιτικού και οικονομικού τομέα της χώρας.

Είναι αλήθεια, χωρίς να θέλουμε να ευλογήσουμε τα γένια μας, αν και χρειάζεται που και που, ότι τα αποκλειστικά θέματα του pagenews.gr αναπαράγονται από το σύνολο των ελληνικών ιστοσελίδων ενώ αναφορά γίνεται και από τις τηλεοπτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων. Την περασμένη Παρασκευή προκάλεσε μεγάλη αίσθηση η αποκλειστική είδηση με τον ιερέα από τη Μάνη ο οποίος διαπιστώθηκε ότι πάσχει από σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου από το πρωί όταν το Pagenews.gr ανήρτησε από τις 7 το πρωί την αποκλειστική είδηση. Το ρεπορτάζ έγινε ανάρπαστο από όλα τα μεγάλα μέσα και από τηλεοπτικές εκπομπές μεταξύ των οποίων και η εκπομπή με την μεγαλύτερη τηλεθέαση εδώ και δεκαετίες, “Καλημέρα Ελλάδα” με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Τα συγκλονιστικά στοιχεία του ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία αλλάζει άρδην η υπερασπιστική γραμμή του ιερέα που κατηγορείται ότι βίασε ένα 12χρονο κορίτσι, παρουσιάστηκαν και στην εκπομπή του ΑΝΤ1. Δυστυχώς όμως εκείνη την ημέρα δεν έγινε καμία αναφορά στο Pagenews.gr και το αποκλειστικό του θέμα. Προς τιμήν του όμως ο κ. Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση της ενημέρωσης εδώ και πάρα πολλά χρόνια αποκατέστησε αυτό το λάθος.

Ο κ. Παπαδάκης στην σημερινή του εκπομπή αποκετέστησε την μικρή αδικία που έγινε την περασμένη Παρασκευή από την εκπομπή του. Και δείχνει πως ένας άνθρωπος με τόση εμπειρία και καθολική αναγνώριση από όλη την Ελλάδα έχει το σθένος να διορθώνει τα λάθη που γίνονται τα οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι σκόπιμα. Το ότι είναι πρώτος όλα αυτά τα χρόνια λέει πολλά.  Το Pagenews.gr αναγνωρίζει και ευχαριστεί τον κ. Παπαδάκη και τους συντελεστές της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα για την έντιμη στάση τους σε αυτό το θέμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments